Forralt bort készíteni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell forralt bort készíteni? == | == Hogyan kell forralt bort készíteni? == | ||
− | + | A télben a hó és a forralt bor a legjobb. Mivel előbbi nem mindig áll rendelkezésre, az utóbbival bármikor felvidíthatjuk a hangulatot. A forralt bor készítésének csak a fantáziánk szabhat határt (legfeljebb ihatatlan lesz…), az azonban alapszabály (a kollégista „hiedelemmel” ellentétben), hogy jó minőségű, mellékízmentes borból kell készíteni. | |
== Lépések == | == Lépések == | ||
31. sor: | 31. sor: | ||
* [http://www.maxifeel.com/forralt_bor_recept.php Forralt bor receptek] | * [http://www.maxifeel.com/forralt_bor_recept.php Forralt bor receptek] | ||
* [http://www.mindmegette.hu/forralt-almabor.recept Forralt almabor] | * [http://www.mindmegette.hu/forralt-almabor.recept Forralt almabor] | ||
− | |||
− |