Aperol Spritzet keverni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
3. sor: | 3. sor: | ||
[[Fájl:Aperol_Spritz.jpg|right]] | [[Fájl:Aperol_Spritz.jpg|right]] | ||
− | Az Aperol, a Padovából származó keserűlikőr a habzóborral párosítva és a szódával megbolondítva egyre kedveltebb partiital. Az alábbi pár lépés alapján bárki egyszerűen elkészítheti | + | Az Aperol, a Padovából származó keserűlikőr a habzóborral párosítva és a szódával megbolondítva egyre kedveltebb partiital. Az alábbi pár lépés alapján bárki egyszerűen elkészítheti |
== Lépések == | == Lépések == | ||
39. sor: | 39. sor: | ||
* [http://www.italclub.hu/koktel/Aperol-Spritz Aperol Spritz recept] | * [http://www.italclub.hu/koktel/Aperol-Spritz Aperol Spritz recept] | ||
* [http://www.diningguide.hu/blogok/szalonspicc/etterem-informacio-1849 Az Aperolról a Dining Guide oldalán] | * [http://www.diningguide.hu/blogok/szalonspicc/etterem-informacio-1849 Az Aperolról a Dining Guide oldalán] | ||
− | |||
− |