== Lépések ==
# '''Hozzávalók a habhoz''': 6 tojás fehérje, 9 evőkanál kristálycukor. Hozzávalók az „alapléhez”: 2 l tej, 6 tojás sárgája, 1 vanília rúd, 6 evőkanál cukor, 1 evőkanál liszt.# '''Először a tojásfehérjéből és cukorból verünk kemény habot, majd kanállal meleg vízbe szaggatjuk, és oldalanként másfél percig főzzük. ''' Nem gőzfürdőben és nem zubogó forró vízben főzzük, hanem csak lassan gyöngyöző meleg vízben. A kész madárhabot abba a tálba tesszük, amiben tálaljuk.# '''Elkészítjük a masszáz.''' A tejből 1,5 dl-t a tojás sárgával, 6 evőkanál cukorral és a liszttel csomómentesre keverünk, közben a maradék tejet a vaníliarúd kikapart belsejével felforraljuk. Ha forr, hozzáöntjük a tojásos masszát, és sűrűre forraljuk.# '''Még melegen nyakon öntjük a habokat, és kihűtjük. '''
== Tippek ==