== Lépések ==
1. # '''Alapanyagok beszerzése''' - : Szerezd be a szükséges hozzávalókat: darált hús (marha és/vagy sertés), hagyma, fokhagyma, sárgarépa, zeller, konzerv paradicsom vagy friss paradicsom, olívaolaj, só, bors, oregánó, bazsalikom, és természetesen spagetti tészta. 2. # '''A zöldségek előkészítése''' - : Aprítsd fel finomra a hagymát, fokhagymát, sárgarépát és zellert. 3. # '''A húsos szósz elkészítése''' - : Egy nagy serpenyőben vagy lábasban hevíts olívaolajat, majd pirítsd meg a hagymát, fokhagymát, sárgarépát és zellert. - Adj hozzá darált húst, és süsd meg, amíg színt nem vált. - Öntsd hozzá a paradicsomot (konzerv vagy friss, aprított), adj hozzá sót, borsot, oregánót és bazsalikomot. Hagyd, hogy lassú tűzön, fedő alatt főjön legalább egy órán át, időnként kevergesd meg. 4. # '''A spagetti főzése''' - : Egy nagy fazékban forralj fel vizet, és sózd meg bőven. Főzd a spagettit a csomagoláson jelzett idő szerint al dente állagúra. 5. # '''Tálalás''' - : Szűrd le a spagettit, és keverd össze a húsos szósszal, vagy szolgáld fel a tésztát a tányéron, a szósszal a tetején. - Reszelj friss parmezánt a tetejére, és díszítsd friss bazsalikomlevéllel.
== Tippek ==