Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Cikkek:Hogyan zajlik a fertőtlenítés a sütőiparban

76 bájt hozzáadva, 2022. november 24., 07:53
a
Cikkek:Hogyan zajlik a fertőtlenítés a sütőiparban” levédve ([Szerkesztés=csak adminisztrátoroknak engedélyezett] (határozatlan) [Átnevezés=csak adminisztrátoroknak engedélyezett] (határozatlan))
=='''Hogyan zajlik a fertőtlenítés a sütőiparban?'''==
 
[[Fájl:Https-_www.germicidlampa.hu_-_2022_november_-_Cikk1.jpeg | 600px]]
Tudta, hogy a sütőipari termékeket a hűlés, pihentetés közben kell a leginkább megóvni a különféle kórokozóktól? Különösen a penészedés lehet rendkívül veszélyes ebben a szakaszban, hiszen a levegőben rengeteg penészgomba és spóra kering. Valójában mindenki szeretné elkerülni az ehhez hasonló incidenseket, amiben az UV-C technológia lehet a segítségünkre.
3 711
szerkesztés