Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Jókedvűen vasalni

3 434 bájt hozzáadva, 2017. július 19., 08:10
Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell jókedvűen vasalni? == right|300pxBizony kevesen mondhatják el magukról, hogy szeretnek a vasalni. Egy kutatás sz…”
== Hogyan kell jókedvűen vasalni? ==

[[Fájl:Pexels-photo-88737.jpeg|right|300px]]Bizony kevesen mondhatják el magukról, hogy szeretnek a vasalni. Egy kutatás szerint sajnos ez a leggyűlöltebb házimunkák egyike, hiszen szörnyen fárasztó tud lenni naphosszat állni egy deszka mellett a forró, gőzölgő vasalóval. Azonban aggodalomra semmi ok, hiszen az alábbi lépésekben megtudhatod, hogyan varázsolhatod a vasalást unalmasból élvezhetővé!

== Lépések ==
# '''Kapcsold be, hogy kikapcsolj!''' A TV mindig nagyon jó megoldás nyújthat a kikapcsolódásra, szóval élvezd ki a sok csatorna és műsor adta lehetőségeket!
#*'''Nézz főzőműsorokat!''' Ha épp a többi elvégzendő házimunkán - mint például a főzésen - töröd a fejed, rengeteg ötletet meríthetsz az ilyen műsorokból.
#*'''Válts gyerekműsorra!''' Ha ott vannak a közeledben a gyerkőcök és szeretnéd lekötni őket, akkor nincs jobb megoldás, mint a mókás mesék!
# '''Jutalmazd meg magad kedvenc sorozatoddal!''' Régóta halogatod már, hogy megnézd a legújabb részeket? Végignéznéd kedvenc sorozatod legizgalmasabb jeleneteid? Vasalás során jut elég időd, hogy bepótold a lemaradást.
# '''Hallgass zenét!''' Sokan nem tudnak a filmre figyelni, és amúgy is gyakran sokkal jobb hangulatot biztosít a rádió, vagy a netes zenecsatornák.
#*'''Válogasd össze kedvenceidet!''' Ma már rengeteg lehetőség van arra, hogy azt hallgasd, ami a fülednek – és az aktuális hangulatodnak – kedvez. Készíthetsz Youtube-on, SoundCloudon vagy Spotifyon is lejátszási listát, és indulhat a buli!
# '''Tanulj nyelveket!''' Sokan ki nem állhatják, hogy ennyi időt elvesztegetnek. Ha Te is ilyen vagy, akkor tölts le nyelvvizsga vagy érettségi feladatokat és figyeld, mennyi szót hallasz ki a szövegből!
# '''Olvasásra fel!''' Persze nem úgy, hogy te tartod a kezedben a könyvet! Számos hangoskönyvet lehet találni már a világhálón, válogass kedvedre!
#* '''Művelődj klasszikusokkal!''' Régóta szeretnéd elolvasni az Háború és békét? Ne aggódj, akár több hónapnyi vasalás alatt meghallgathatod hangoskönyv formájába!
# '''Meditálj!''' Élvezd ki, hogy egyedül vagy és jut egy kis időd arra, hogy átgondold a napi történeseket! Ahelyett, hogy idegeskednél, inkább nyugodj meg, hiszen lehet, hogy éppen ebben az állapotodban találsz ki egy szuper ötletet, vagy megoldást egy aktuális problémádra!
#'''Tervezgess!''' Gondolatban haladj végig a napi, heti teendőiden, rangsorold magadnak a feladatokat, és természetesen a jól megérdemelt pihenést is iktasd be.
== Tippek ==
* Vigyázz a nagyon figyelemlekötő tevékenységekkel, nehogy a ruhád bánja meg a végén!
* Zenehallgatás közben nyugodtan kiadhatod magadból a feszkót egy kis énekléssel és könnyed táncolgatással!
* Abban az esetben, ha még így sem jött meg a kedved a vasaláshoz, [https://www.rendi.hu/site/location Rendelj takarítót!]
== Amire szükséged lehet ==
* Vasalódeszka
*Vasaló
*Elszántság
*Jókedv
*Tévékészülék
*Internet
*Youtube/Soundcloud/Spotify fiók
== Figyelmeztetések ==
* Főleg, ha kisgyereket vannak a közelben, soha ne hagyd a vasalódeszkán a vasalót!
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
* [https://www.rendi.hu/tartalom/Igy_dobhatod_fel_a_vasalast Így dobhatod fel a vasalást!]

[[Kategória:Otthon-kert]]
52
szerkesztés