3
szerkesztés
Módosítások
Innen: Hogyankell.hu
Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell Gránátalmát felbontani? == A gránátalma egy szuperegészséges gyümölcs, mégis kevesen szeretik. Ennek talán egyik oka, hogy a gyümölcs húso…”
== Hogyan kell Gránátalmát felbontani? ==
A gránátalma egy szuperegészséges gyümölcs, mégis kevesen szeretik. Ennek talán egyik oka, hogy a gyümölcs húsos magjait elég problémás kinyerni, a leve pedig bármit képes örökre megfogni. Mai írásomban azt mutatom be, hogyan lehet ezt a legtutibb módon megoldani. A cikk alapját a [http://cleaneating.hu/ Clean Eating] kipróbált tippje adta.
== Lépések ==
# Egy nagy tálat engedj félig vízzel.
# Egy éles késsel vágd le a gránátalma talpát
# kb 90 fokban vágj hosszában bemetszést a héjéban
# Tedd bele a bemetszett gránátalmát a tálba és a víz alatt próbáld meg 4 részre szedni
# A víz alatt morzsold ki a kis magvakat. az üres héjat mindig tedd félre
# Szűrd le a vizet, majd a gránátalma magját tedd eyg dobozban a hűtőbe
[[Fájl:http://cleaneating.hu/wp-content/uploads/image/cikkkepek/granatalma.jpg]]
== Tippek ==
* A hűtőben további egy hátig áll el a gyümölcs
* Ha van gyümölcsprésed érdemes kipróbálnod a magvakkal. Nagyon finom grenadine készíthető így :)
== Amire szükséged lehet ==
* Gránátalma
* Kés
* 1 nagy tál
* kb 2 liter víz
== Figyelmeztetések ==
* Vigyázz, mert a gránátalma leve extrém erős festékanyag. Mindent a leírásnak megfelelően csinálj, hogy elkerüld a nem kívánt baleseteket!
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
* [http://cleaneating.hu/taplalkozas/granatalma/ Gránátalma felhasználása]
[[Kategória:Egészség]]
[[Kategória:Étel-ital]]
A gránátalma egy szuperegészséges gyümölcs, mégis kevesen szeretik. Ennek talán egyik oka, hogy a gyümölcs húsos magjait elég problémás kinyerni, a leve pedig bármit képes örökre megfogni. Mai írásomban azt mutatom be, hogyan lehet ezt a legtutibb módon megoldani. A cikk alapját a [http://cleaneating.hu/ Clean Eating] kipróbált tippje adta.
== Lépések ==
# Egy nagy tálat engedj félig vízzel.
# Egy éles késsel vágd le a gránátalma talpát
# kb 90 fokban vágj hosszában bemetszést a héjéban
# Tedd bele a bemetszett gránátalmát a tálba és a víz alatt próbáld meg 4 részre szedni
# A víz alatt morzsold ki a kis magvakat. az üres héjat mindig tedd félre
# Szűrd le a vizet, majd a gránátalma magját tedd eyg dobozban a hűtőbe
[[Fájl:http://cleaneating.hu/wp-content/uploads/image/cikkkepek/granatalma.jpg]]
== Tippek ==
* A hűtőben további egy hátig áll el a gyümölcs
* Ha van gyümölcsprésed érdemes kipróbálnod a magvakkal. Nagyon finom grenadine készíthető így :)
== Amire szükséged lehet ==
* Gránátalma
* Kés
* 1 nagy tál
* kb 2 liter víz
== Figyelmeztetések ==
* Vigyázz, mert a gránátalma leve extrém erős festékanyag. Mindent a leírásnak megfelelően csinálj, hogy elkerüld a nem kívánt baleseteket!
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
* [http://cleaneating.hu/taplalkozas/granatalma/ Gránátalma felhasználása]
[[Kategória:Egészség]]
[[Kategória:Étel-ital]]