1 859
szerkesztés
Módosítások
Innen: Hogyankell.hu
→Tippek
*Nyugodtan szórjunk több kukoricakeményítőt a masszába, ha úgy látjuk főzés közben, hogy túl ragacsos és hosszú idő után sem akar besűrűsödni.
*Ha a felhasználás előtt mégis megszáradna a massza külső rétege, akkor vágjuk le és csak a puha masszával dolgozzunk.
*A kiszaggatott figurákba óvatosan nyomkodhatunk gyöngyöket (ebben az esetben a levegőn szárítsuk meg a díszt!) vagy például csillagánizssal csillag alakú lenyomatot is készíthetünk egy kör alakú díszenrajtuk.
*A megszáradt és kemény díszeket kifesthetjük akrillfestékkel vagy körömlakkal, filctollal megrajzolhatjuk a kontúrvonalakat (ez a kicsiknek is remek elfoglaltság lehet).
*Ha nem használjunk használjuk fel egyszerre az egész masszát, akkor beletehetjük egy zacskóba vagy egy dobozba, és a hűtőszekrényben tárolva még sokáig eláll. Egy kicsit megkeményedik, de újbóli felhasználásakor a kezünk melegétől ismét megpuhul.
== Amire szükséged lehet ==