Nőket megszólítani

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell nőket megszólítani?

http://www.freedigitalphotos.net/images/Friends_g364-Sexy_Couple_p33350.html

A nőkkel való ismerkedés alfája és omegája a megszólítás. Sokaknak azonban éppen ez okozza a legnagyobb problémát. Hogyan menjünk oda és mit mondjunk a lánynak, aki szépen mosolyog ránk a buszmegállóban? Most néhány gyakorlati ötlettel igyekszünk segíteni férfiaknak abban, hogy leküzdjék a megközelítési félelmet és merjenek ismeretlen, vonzó nőket megszólítani.

[szerkesztés] Lépések

 1. Mindig legyen terved! Már az elején nagyon fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy mit fogsz mondani, amikor odalépsz a lányhoz. Ha nem tudod, akkor nem fogsz merni kezdeményezni.
 2. Hogyan nyiss meg lányokat: direkt és indirekt megszólítás? Míg az indirektnél nem feded fel a kártyáidat, hogy fel akarod szedni a csajt, addig a direkt megszólításnál nyílt lapokkal játszol.
 3. Kezdj indirekt nyitással! Kérdezd meg, mennyi az idő, kérj tanácsot, milyen pólót vegyél az aktuális cipődhöz, kérj segítséget a zöldségosztályon. Avagy kérd ki a nők véleményét érdekes témákban, mondjuk a teknősök párzásában(véleménykérő nyitások).
 4. Folytasd a tanulást a direkt nyitással! A direkt megszólításhoz ("Szia, ide kellett jönnöm hozzád, mert nagyon aranyosnak talállak, Zoli vagyok.") nagy önbizalomra van szükség. Hiszen innentől a beszélgetést is magabiztosan, higgadtan kell folytatni, hogy a kezdeti érdeklődés fokozódjon, a kíváncsiság felébredjen.
 5. Hogyan közelítsd meg a lányt? Indirekt megszólításnál fenntartod az illúziót, hogy épp csak megálltál megszólítani és már mész is. Ne telepedj mellé és ne állj meg vele teljesen szemben. Direkt megszólításnál azonban ügyelj arra, hogy a vállad is a csaj irányába nézzen, ezzel is demonstrálva, hogy most feltétlen figyelmedet élvezi.
 6. Tudd, hogy mit mondasz, de tudd azt is, hogyan mondod! Figyelj a hangodra, a beszédedre. Légy nyugodtan, beszélj inkább lassabban és megfelelő hangerővel. A saját állapotod kihat a nőre: ha feszült vagy, ő is feszült lesz. Ha laza vagy és élvezed a helyzetet, ő is fogja.

[szerkesztés] Tippek

 • Figyeld a nők érdeklődési jeleit! Ha felfedezed a kölcsönös szimpátia jeleit, ne vesztegesd az idődet, szólítsd meg a lányt. (Rád mosolyog, keresi a pillantásod, keresi a társaságod.)
 • Figyeld a testbeszéded! Legyen saját tesztbeszéded a verbális megszólítás előszobája. Szemkontaktus felvételével és célirányos mosolygással kiszűrheted, kihez menj oda.
 • Bárhol lehet gyakorolni a megszólítást, de fontos, hogy nem minden stratégia való minden helyre. Másképp érdemes megszólítani lányokat az éjszakai életben, mint egy könyvtárban.
 • Tudd, mikor elég. Ha a megszólításból beszélgetés lett, akkor is tudj zárni. Ha úgy érzed, hogy a beszélgetés színvonalát már nem tudod emelni, zárd a csajt (telefonszám, e-mail, csók stb.).
 • Legyél egyedi, frappáns! Találd ki a saját csajozós dumáidat, amivel megragadod a nők figyelmét és felkelted érdeklődésüket. Ez mindenkinél egyedi, mivel saját stílusodra kell rátalálnod!


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Néhány csajozós megszólítás
 • Magabiztosság
 • Testbeszéded feletti kontroll
 • Pozitív, vonzalomkeltő kisugárzás
 • Egy haver, akivel együtt tudtok megnyitni csoportot
 • Bizonytalanság ellen az intenzív gyakorlati tréning útmutatásai

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • A megközelítési félelem olykor olyan erős, hogy néhány megszólítási technika nem segít. Ez esetben előbb magaddal kell foglalkoznod (önbizalom-növelés, szociális szabadság tágítása), hogy képes legyél a kapcsolatteremtésre.
 • A nők elvárják, hogy a férfi kezdeményezzen és elég magabiztos legyen ahhoz, hogy a nő nőként érezze magát mellette. Hogy teszteljék, elég férfi-e a férfi, gyakran shit teszteket vetnek be.
 • Vedd tudomásul és fogadd el, hogy mindig lesz olyan lány, aki visszautasít. De minél jobban fejleszted magad, annál kevesebben.
 • Kerüld el annak a veszélyét, hogy a neten található „legjobb csajozós dumákat” kritika nélkül bemagolod. Minél vonzóbb egy lány, annál jobban ismeri a csajozós kliséket – mivel kapja őket rendesen. Légy spontán és improvizálj bátran!


[szerkesztés] Kapcsolódó videók


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag, PUA.HU