Nőket elcsábítani

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell nőket elcsábítani?

Csabitas.jpg

Az ismerkedés csúcsa, amikor sikerül elcsábítani a nőket és a randi a hálószobában folytatódik. Azonban mi mindenre van szüksége egy férfinak ahhoz, hogy a nők logikai agyát kikapcsolva képesek legyenek elcsábítani gyengéjüket, a nőket. Az alábbiakban néhány fontos tulajdonságra és ezek tréningezésére hívjuk fel a figyelmet, hogy a nők elcsábítása gördülékenyen menjen.

[szerkesztés] Lépések

 1. Légy domináns! Te vagy az irányító, aki uralja a helyzetet, persze nem úgy, mint egy zsarnok. Nem engeded, hogy más irányítsa se érzelmeidet, se saját életedet. Respektálandó személyiségednek köszönhetően mások megfogadják tanácsaidat, kikérik véleményedet, tisztelnek. A nők szemében komoly presztízsemelő ereje van mindennek.
 2. Légy magabiztos! A magabiztosság és az önbizalom a két legfontosabb vonzó tulajdonság, amik kellenek a nők elcsábításához. Önértéktudatod birtokában tisztában vagy azzal, hogy mire vagy képes, hol húzódnak határaid és ezt hitelesen ki is tudod mutatni.
 3. Légy megbízható és őszinte! A tisztesség nagyon fontos, hiszen a nőt meghódítani és nem átverve felszedni kell ahhoz, hogy hosszú távon lehessen tervezni. De az őszinteség nem azt jelenti, hogy kiszámítható és teljesen nyílt vagy.
 4. Biztosíts védelmet a számára! Az erő nagyon fontos a nők számára egy-egy férfi értékének meghatározásakor. A védelem lehet érzelmi, anyagi, fizikai, szociális (vannak-e barátaid, akikre lehet még számítani) stb.
 5. Mutasd fel a konkurenciát! A nőkben komoly vonzalomnövelő faktor, ha érzik és látják, hogy nem csak ők vannak versenyben érted. A féltékenységük segít neked elcsábítani őket.
 6. Légy misztikus és kiismerhetetlen! Ha mindig tudsz újat mutatni, nem vagy kiszámítható, nem feded fel az összes kártyádat - beleviszed az izgalmat a nő életébe, amire eddig vágyott. Ennek köszönhetően sosem lehet 100%-ig biztos abban, hogy az övé vagy és kíváncsiságát, illetve vonzalmát tudod mindezzel hosszú távon is fenntartani.
 7. Légy humoros és pimasz! Sok nő számára a humor egyenesen az intelligencia fokmérője. Minél több pozitív élmény köt össze benneteket, annál inkább fog ragaszkodni hozzád. De vigyázz, ne őt akard szórakoztatni, hanem te is akard jól érezni magad.
 8. Ne vedd meg az idejét! Ha találkozol egy vonzó nővel, ne kezdd úgy, hogy meghívod egy italra, mert lekötelezve fogja magát érezni és fél, hogy elvársz cserébe valamit.
 9. Legyen vonzó az életstílusod, amely már önmagában szexivé tehet. Hobbi, társaság, széles látóköröd, jó beszélgetőtárs stb. Ezzel tehetsz másokat társaságod függőjévé.
 10. Vonzalom és bizalom. A nők akkor fogják odaadni magukat egy férfinak, ha elég vonzónak találják és elég bizalmat éreznek iránta. Ha ez nincs, szexuális feszültség sem alakul ki férfi és nő kötött.


[szerkesztés] Tippek

 • A nők elcsábításához fontos, hogy elengedd az akarást, hogy nőket akarsz elcsábítani!
 • Legyenek a nőkön kívül is vágyaid és céljaid, melyekért szenvedéllyel tudsz dolgozni. Sose a nő legyen életed legfőbb célja!
 • Fordítsd elég időt magadra, mivel a vonzás törvénye szerint olyanokat vonzol be, amilyen magad is vagy. Pozitív kisugárzásod a legjobb csali.
 • Legyenek elvárásaid a nőkkel szemben, amelyeknek meg kell felelniük. Ne ess a nincs ló, jó a szamár is megalkuvás csapdájába!


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • kitartás
 • annak a képessége, hogy tanulj a hibákból
 • pozitív hozzáállás
 • vonzó személyiség és vonzó életstílus


[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Fontos, hogy olvasni tudd a nők érdeklődési jeleit és ennek megfelelően tedd a következő célirányos lépést.
 • A nők, még ha vonzódnak is hozzád, gyakran tesznek próbára tesztjeikkel. Ha ezek hatására visszavonulsz, elbuktál és nem lehet helyrehozni.
 • Sokan akarják elcsábítani újra exbarátnőjüket vagy exfeleségüket. Ez, még ha sikerülne is, felesleges energiabefektetés, inkább hibákból tanulva egy új hódításba kell fogni.
 • A nőket csak akkor tudod elcsábítani, ha a vonzalomkeltés és a bizalomépítés sikeres volt. Ennek a hogyanjára tanítanak meg az intenzív ismerkedési tréningeken is.

[szerkesztés] Kapcsolódó videók

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag, PUA.HU