Megfelelő férfi nadrág méretet kiválasztani webshopból

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell a megfelelő férfi nadrág méretet kiválasztani webshopból?

Tartasz az internetes vásárlástól nehogy rossz méretű férfi nadrágot vásárolj? Olvasd el tippjeinket, hogy ezentúl ez is könnyedén menjen!


[szerkesztés] Lépések

  1. Ne használj nadrág méretátváltót! Sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak a méretjelző alapján rendelnek nadrágot. Megnézik egy otthoni nadrágjukat és ugyan azt a méretet rendelik. Ha más szabványmérettel találkozunk a webshopban, akkor pedig hajlamosak vagyunk egy méretátváltó segítségével kiválasztani a méretet. Ezek mind veszélyt rejtenek. Minden márkának más a méretezése. Még akkor is lehet eltérés, ha mondjuk mindkét márka EU-s méretezést használ. Az anyagok különböző módon viselkednek az elkészítésük során, ezért a derékbőségben is lehet eltérés. Mérd le otthon a kényelmes nadrágodat és a kapott méreteket hasonlítsd össze a webshopban talált mérettáblázat adataival! Így mehetsz biztosra!
  2. Írd be a megjegyzés rovatba az otthon mért méreteidet! Szinte minden webshopban találsz a pénztár folyamat legvégén egy "Megjegyzés" rovatot. Ide írd bele milyen méreteket mértél otthon a nadrágodon. Így a webshop tulajdonos le tudja ellenőrizni, hogy tényleg jót választottál-e.
  3. Ne csak a nadrág derekát mérd le! Ha nem vagy rutinos visszatérő vevő a webshopban, akkor ne csak a nadrág derékbőségét mérd le méret választáskor. A férfi nadrág szabása is fontos lehet, ezért szükséged lesz a nadrág ülep magasságára, a felmenetére és a szárbőségére is. Sőt, ha az átlagnál magasabb vagy, akkor a nadrág belső szárhosszát se hagyd ki a sorból.
  4. Bizonyosodj meg arról, hogyan lehetséges az esetleges csere! Tájékozódj, hogy az adott webshopban van-e mód cserélni, ha mégsem jó a méret. A csere lehetősége milyen költségekkel jár és mennyire bonyolult.


[szerkesztés] Tippek

  • Ha nincsen az otthonodban mérőszalag, akkor colstok vagy vonalzó is megfelelő lesz rá. Ez esetben keress egy hosszú madzagot, cipőfűzőt is. A madzag segítségével vegyél méretet a nadrágon, amit aztán a vonalzóra téve tudod majd cm-ben is számszerűsíteni.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

  • Az egyik kényelmes nadrágod.
  • Egy mérőszalag.


[szerkesztés] Figyelmeztetések

  • Így mérd le helyesen a nadrág méreteit!

[szerkesztés] Kapcsolódó videók


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Gabbi, Hogyankell