Hogyan válassz online kaszinót - megfontolandó tényezők

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan válassz online kaszinót - megfontolandó tényezők

Hogyan-valassz-online-kaszinot.jpg

A kezdő online játékosok általában összezavarodnak a legjobb online kaszinó kiválasztását illetően, mert az iparágat elárasztják az online kaszinók. Ráadásul szinte minden pillanatban új online kaszinók lépnek fel a színen. Minden kaszinó a saját osztályába tartozik a játékok, a szoftverek, az ügyfélszolgálat, az üzemeltető, a fizetési módok, a promóciók, a hűségjutalmak, a bónusz ajánlatok és a kaszinó feltételek terén, ami nagyon megnehezíti a játékosok választását. Ezért bemutatunk egy listát azokról a dolgokról, amelyeket egy új online kaszinójátékosnak meg kell fontolnia, mielőtt bejelentkezik egy online casino felületre.

[szerkesztés] Régió vagy ország földrajzi elhelyezkedése

A játékosoknak figyelembe kell venniük a települést, amikor online kaszinót választanak, mivel a szerencsejátékra vonatkozó törvények országonként eltérőek, és a neves online kaszinók nem működnek olyan országokban, ahol vagy betiltották az online szerencsejátékot, vagy nem legalizálták azt. A legjobb online kaszinók csak azokban az országokban működnek, amelyek erre engedélyt adtak nekik. Tehát a játékosoknak csak olyan online kaszinókban ajánlatos regisztrálniuk, amelyek rendelkeznek az internetes szerencsejáték-engedéllyel a lakóhelyük szerinti országban.

[szerkesztés] Játékok és szoftverek

Mivel a szoftver az online kaszinó lelke, a játékosoknak az online kaszinó kiválasztásakor figyelembe kell venniük az online kaszinó szoftverszolgáltatóit vagy játékszállítóit. Az online kaszinókat olyan egyedi szoftverszolgáltatók működtethetik, mint a NetEnt, a Playtech, a Rival, a Microgaming és az Evolution Gaming. Alternatív megoldásként több szolgáltatótól is kínálhatnak játékokat, mint például a Microgaming, a NextGen és a BetSoft Gaming. Minden szolgáltatónak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Például a Microgaming az általa kifejlesztett játékok mennyiségéről ismert, a BetSoft széles körben elismert 3D-s slotjairól, a Rival az interaktív nyerőgépeiről, az Evolution az élő kaszinós termeiről, szobáiról.

Egyes szoftverszolgáltatók betartják a szerencsejátékra vonatkozó törvényeket, és nem fogadnak be játékosokat szürke joghatóságokból vagy olyan országokból, ahol betiltották az online szerencsejátékokat. Az RTG és a Rival Gaming például szürke joghatóságokból, például az Egyesült Államokból fogad játékosokat, míg a Microgaming, a Net Entertainment és a Playtech csak azokban az országokban működik, amelyek legalizálták és szabályozzák az online szerencsejátékokat.

[szerkesztés] Bónusz ajánlatok

Az online kaszinók többféle bónuszt kínálnak, amelyek többsége a fogadási követelményekhez kapcsolódik. A játékosoknak meg kell győződniük arról, hogy ezek a fogadási követelmények könnyen tisztázhatók, amikor kiválasztanak egy online kaszinót. Néhány kaszinó nulla téttel rendelkező ingyenes pörgetést kínál, lehetővé téve a játékosoknak, hogy ingyenesen játszanak a nyerőgépekkel, és kivehessék nyereményüket anélkül, hogy bármilyen fogadási követelményt teljesíteniük kellene. Ha a játékosoknak nem tetszenek a bónusz ajánlatok, akkor regisztrálhatnak úgy is, hogy nem kérik a bónuszt.

[szerkesztés] Betétek és kifizetések

A játékosoknak érdemes tanulmányozniuk egy online kaszinó banki oldalát a számla regisztrációja előtt. A legjobb online kaszinók számos banki lehetőséget kínálnak, mint például hitel-/betéti kártyák, feltöltőkártyás kártyák, e-pénztárcák, kriptovaluták, például Bitcoin, banki átutalás, elektronikus utalványok, például Paysafecard, elektronikus átutalás és csekk. Egyes online kaszinók nem számítanak fel díjat a be- és kifizetésekért, míg mások igen. Egyes online kaszinóknál hosszú időbe telnek a kifizetési kérelmek feldolgozása, míg néhánynál 24 órán belül feldolgozzák a kifizetési kérelmeket.

[szerkesztés] Kompatibilitás több eszközzel

Az online kaszinó kiválasztásakor a játékosoknak figyelembe kell venniük, hogy milyen eszközt fognak használni. Például, ha mozgásban szeretnének játszani, csalódni fognak, ha olyan online kaszinóban regisztrálnak, amely csak asztali számítógépekkel kompatibilis. Szerencsére a legjobb online kaszinók szinte minden böngészővel és eszközzel működnek, és webalapú, valamint letölthető alkalmazásokat kínálnak iOS és Android készülékekre egyaránt.

Azoknak a játékosoknak, akik nem szeretik eszközeiket szoftverekkel telezsúfolni, ügyelniük kell arra, hogy ne válasszanak olyan letölthető kaszinókat, amelyek kompatibilisek több eszközzel, például asztali számítógépekkel, laptopokkal, notebookokkal, táblagépekkel és okostelefonokkal. A legújabb és legjobb kaszinók HTML5 technológiát használnak annak érdekében, hogy a játékosok szoftver letöltése nélkül is hozzáférjenek a játékokhoz több eszközről is. Másrészt azok a játékosok, akik csak asztali számítógépet használnak, szívesebben regisztrálhatnak letöltő kaszinókban. Ha a játékosok útközben szeretnének játszani, ügyelniük kell arra is, hogy olyan online kaszinókat válasszanak, amelyek kizárólag mobileszközökre fejlesztettek játékokat, mivel az egyik oldalról a másikra görgetés bosszantó élmény lehet.

[szerkesztés] Összefoglaló arról, hogyan válasszuk ki a legjobb online kaszinót

Az igényeknek leginkább megfelelő online kaszinó kiválasztása művészet. Ez sok munkával jár, és az új játékosok ezt kicsit frusztrálónak találhatják. A játékosoknak érdemes meglátogatni néhány kaszinót, meg kell nézni az engedélyezési és tulajdonosi adataikat, meg kell nézniük a szoftver- és játékportfóliót, fel kell venniük a kapcsolatot az oldal ügyfélszolgálatával, hogy ellenőrizzék a válasz gyorsaságát, és alaposan át kell tanulmányozniuk a banki oldalt. Ha mindezt nem teszik meg, előfordulhat, hogy rossz online kaszinóban regisztrálnak.

Az oldal szerzői

Hogyankell