Google Cégem - be regisztrálni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell a Google Cégem - be regisztrálni?

A Google Cégem egy ingyenesen használható lehetőség a vállalkozások számára. A Google tehát már földrajzi alapon is igyekszik segíteni a felhasználóknak. Ha a vállalkozás elkészíti a Google Cégem oldalát, akkor az nem csak a keresőben, de a Google térkép és Google+ helyi keresési eredményi között is megtalálhatóak és előnyt élveznek.

[szerkesztés] Lépések

  1. Írd be a keresőbe "Google Cégem" Itt megtalálod a linket, amelyre kattintva elindíthatod a regisztrációt. A jobb felső sarokban találod a "kezdés" gombot, kattints rá.
  2. Töltsd ki az adatokat a bal oldalon. Figyelj, hogy minden adat pontos legyen, mert ellenőrzik. A cím a tényleges cím és nem a honlap címe, vagy X és Y utca sarka. Ellenőrizd, majd kattints a folytatás gombra.
  3. Cég címe és telefonszám ellenőrzése. Amennyiben helyesek az adatok a jelölőnégyzetbe egy pipa és kattints a folytatásra, ahol a levelezési címet kell leellenőrizni.
  4. Levelezési cím ellenőrzés.Ha itt is helyes minden adat, akkor elküldheted a levelet. Ekkor elkezdődik a hitesítési eljárás a Google részéről.
  5. Aktiválási kódAz azonosítás után (ez kb. 2 hét), A Google postai úton megküldi a megadott címre az aktiválási kódot. Ezt a kódot kell beírni a saját Google Cégem felületén és ekkor válik élessé, hitelessé Google Cégem oldalad.

[szerkesztés] Tippek

  • A kategóriák közül a legrelevánsabb kerüljön kiválasztásra, később a bemutatkozásnál tudod bővíteni, ismertetni a céget.


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

[szerkesztés] Figyelmeztetések

  • Nagyon figyelj az adatok pontos magadására.
  • Amíg a Google nem hitelesíti az adatokat, addig nem végezz javítás még akkor sem, ha utólag észreveszel rajta elírásokat. Ez késleltetheti a hitelesítés idejét.
  • Cégnév, cím, telefonszám mindig egyforma formátum legyen mindenhol.

[szerkesztés] Kapcsolódó videók

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Burai Barbi, Hogyankell, Iamlaszlo