Felvenni az öntapadós melltartót

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell felvenni az öntapadós melltartót?

Öntapadós szilikon melltartót olyan helyzetekben érdemes viselni, amikor olyan ruhát veszel fel amelyhez szükséges a melltartó viselése, de azt rejtve kell tartani. Például olyan hát nélküli ruhák esetében melyek a hátat részben vagy egészben is szabadon hagyják, és kilógna mindenfajta pánt alólla.

[szerkesztés] Lépések

  1. Fontos alapszabály, hogy legyen teljesen tiszta és száraz a bőröd! Mielőtt felragasztanád a melledre az öntapadós melltartót, ellenőrizd, hogy a bőröd teljesen tiszta és száraz-e. A testápoló, a parfüm és a hintőpor por csökkentik a tapadási hatást, amikor a szilikonhoz kötődnek!
  2. Ragaszd fel a melltartót a bőrödre. Miután felhelyezted a melltartót, simítsd ki jól minden egyes ponton a melleden a kezeddel, hogy megbizonyosodj arról, hogy nincsenek-e rejtett lukak és hogy tapad-e mindenhol.
  3. Húzd össze a fűzőket! Ha a fűzős összehúzós típusú a szilikonos melltartód akkor minél távolabb helyezed fel egymástól a két kosarat, annál mélyebb dekoltázst tudsz kialakítani! De csak annyira húzd meg, hogy ne legyen kényelmetlen.

[szerkesztés] Tippek

  • Ha elősször használsz ilyet, és egy adott alkalomra kell feltenni, akkor nem árt előtte gyakorolni egy kicsit. Ha élesben túl sokszor kísérletezell a felhelyezéssel, akkor csökkenthet a tapadás, azaz meg kell mosni a melltartót, mielőtt újra megpróbálod. ez sok időbe telhet és elkéshetsz miatta.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

  • víz
  • szappan a bőrfelület előkészítéséhez


[szerkesztés] Figyelmeztetések

  • Vigyázz az az izzadság hátrányosan befolyásolja a tapadást. Ezért ne használj ilyen melltartót kánikulában, vagy amikor erősen megizzadhatsz, az izzadság hatásáraugyanis elcsúszhat a helyérő, ami roppant kellemetlen.


[szerkesztés] = Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Adora, Hogyankell