Facebookról videót letölteni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell Facebookról videót letölteni?

Videók letöltése a facebookról a lehető legegyszerűbben akár HD minőségben, programok nélkül. A letöltéshez nem kell más mint megnyitni egy weboldalt és a facebook videó linket bemásolni.


[szerkesztés] Lépések

  1. Facebook videó linkjének másolása A kiszemelt facebook videóra kattintsunk jobb egér gombbal, ezután megjelenik három választási lehetőség és ezek közül válasszuk a Video URL címe opciót és ezután a videó tetején megjelenik a videó URL címe, amit jelöljünk ki az elejétől a végéig és jobb klikk másolás vagy ctrl+c opcióval másoljuk.
  2. Facebook videó linkjének beillesztése Írjuk a böngészőbe a www.fbvideoletoltes.hu webcímet és a felső kereső részbe illesszük be a másolt URL-t jobb klikk beillesztés vagy ctrl+v és nyomjunk egy entert vagy kattintsunk a keresés ikonra.
  3. Facebook videó letöltése Ezután megjelenik egy oldal ahol megnézheted újra a videót és ha lejjebb görgetsz a feltöltés minőségétől függően letöltheted a videót HD és SD minőségben, mp4 formátumban ami jelenleg a legelterjedtebb videó formátum, még a mobil készülékeknek és okos készülékeknek sem okoz gondot a lejátszása.

[szerkesztés] Kapcsolódó videók

Itt megnézheted a videón, pontosan hogyan is kell és milyen egyszerű is letölteni a videókat:


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Fbvideo, Hogyankell