Facebookon csajozni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell Facebookon csajozni?

Az interneten jelenleg a facebookon van jelen a legtöbb nő világszerte. A társkereső oldalakkal szemben több és relevánsabb információ áll rendelkezésre facebookon azokról a csajokról, akiket potenciálisan megszólíthatsz. Miért ne tennéd meg? Ehhez adok egy kis útmutatót.

[szerkesztés] Lépések

 1. Regisztrálj facebookra! - Ha még nincs facebook profilod, itt az ideje, hogy regisztrálj. Ne feledd, csak úgy tudsz facebookon csajozni, ha van regisztrált valós profilod. Ha már van, a meglévőt használhatod. Ha nincs, regisztrálj: facebook regisztráció
 2. Töltsél fel profilfotót - Facebookon kiemelkedően fontos a jó profilfotó! Válaszd ki a legelőnyösebbet, vagy ha nincs jó fotót készíttess egyet profi fotóssal.
 3. Töltsél fel további fotókat - Tegyél fel magadról fotókat többféle élethelyzetben: sportolás közben, barátokkal, munka közben, stb...
 4. Adjál meg kedvteléseket - Többféle témakörben adhatsz meg kedvteléseket: sport, zene, film, sorozatok - így ezek alapján is tudsz vonzalmat kelteni.
 5. Jelölj be nőket ismerősnek - Ha már vannak ismerőseid, a facebook ajánlani fog további ismerősöket. Erről az ajánlólistáról is jelölhetsz be neked tetsző nőket. De a keresősávban is keresgélhetsz név, lakhely, érdeklődési kör és sok más szempont alapján is.
 6. Írjál rá a kiszemelt csajokra! - Küldjél egyedi üzenetet annak a nőnek aki tetszik. Ha visszaigazolt, mint ismerős, egy nap múlva írjál neki. Ha nem igazolt vissza, két napnál többet ne várj.
 7. Chateljetek egy ideig - ha válaszolt, érdemes pár levélváltást megejteni. De ne várj soká! Ha van érdeklődés mindkét oldalról, egyezzetek le randit.
 8. Videochateljetek randi előtt - jó, ha látod kivel van valójában dolgod. Szervezzetek le egy online "előrandit". Itt már véglegesen kiderül, bejöttök-e egymásnak.
 9. Legyél következetes! - Több nővel is chatelj egyidőben. Nem valószínű, hogy az első lesz a nyerő. Így több vasat is tarthatsz a tűzben és nem lesz gond, ha nem jön össze egy randi.

[szerkesztés] Tippek

 • Legyenek a legjobb fotóid! Fontos, hogy a profilfotód a lehető legjobb legyen. A többi fotó is legalább annyira fontos, de jó profilfotóval leszel igazán főnyeremény. Ha egyedül nem megy, kérj meg valakit, hogy segítsen.
 • Legyen a lehető legjobb adatlapod. Akárcsak társkereső oldalon, a facebookon is legyenek jól kitöltve a személyes adataid és a kedvteléseid. Megadhatsz bemutatkozó szöveget is.
 • Ne légy sablonos a chatelésben. Figyeld meg a kiszemelt nő profilján, mit szeret, mit tudsz belevinni a chatelésbe, és ezeket használd. Légy egyedi!

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Facebook profil
 • Profilfotó
 • Internet kapcsolat
 • Fogalmazási készség
 • Kitartás

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • A csajozás facebookon csak annyival könnyebb, hogy van időd reagálni. Nem tesz téged fizikailag vonzóbbá.
 • Nem helyettesíti a kommunikációs képességedet, ha rendes randira kerül a sor.
 • Nem jelenti azt, hogy nem kell magadra időt és energiát szánnod. Ugyanúgy foglalkoznod kell a személyiséged fejlesztésével, és gyakorolni a csajozást offline is.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Alfaferfi.hu, Hogyankell