Esküvőre fehérneműt választani

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell esküvőre fehérneműt választani?

http://angelinafehernemu.hu/fuzo-eskuvore
Az esküvőn a legfontosabb szempont a kényelem és a tartás. A szexis fehérneműket inkább a nászéjszakára érdemes tartogatni. Mielőtt kettesben maradtok az újdonsült férjeddel, még bőven lesz arra időd, hogy a kényelmes fehérneműt vérpezsdítő variációra cseréld!

[szerkesztés] Lépések

 1. Passzoljon a ruhához! Először a ruhádat válaszd ki, csak utána kezdj el fehérneműt keresgélni. Hiszen fontos, hogy a melltartód formája pontosan illeszkedjen a megálmodott ruhához. A ruha dekoltázsához illeszkedő melltartófazonok között válogass!
 2. Figyelj a pántokra! Csak akkor válassz pántos melltartót, ha biztos vagy benne, hogy a pántokat eltakarja a ruha. Nincs kiábrándítóbb látvány, mintha egy gyönyörű esküvői ruha alól kilátszik a fehérnemű! Ideális választás a pánt nélküli vagy a levehető pántos melltartó.
 3. Figyelj a méretre! Talán még sosem hallottál róla, de tény, hogy a nők többsége nem a neki való méretű melltartót viseli. Valahogy nem figyelünk erre eléggé. Amikor felpróbálod a melltartót, győződj meg róla, hogy sehol nem vág be, de nem is laza. Nézd meg a tükörben, hogy szép dekoltázst ad-e. Ha a melleid túlzottan kibuggyannak, akkor a melltartó kicsi. Ha redőződik bárhol az anyag, próbálj meg egy kisebb kosarat.
 4. Tartás és forma. Az esküvőd napján hosszú órákon át kell majd tökéletes formában lenned, ezért nagyon fontos, hogy olyan melltartót válassz, ami tökéletes tartást nyújt és persze kényelmes is. Győződj meg róla, hogy kellőképp alátámasztja a melleidet, a pántok megfelelően tartanak, nem mozog rajtad a melltartó akkor sem, ha például lehajolsz benne. A próbafülkében ne csak ácsorogj, tegyél pár mozdulatot is. Egy enyhe, alakformáló hatású fehérnemű is sokat segíthet abban, hogy tökéletesen álljon rajtad a ruha! De a komolyabb darabokról lebeszélnélek, hiszen egy fergeteges, önfeledt mulatozásra készülsz. Ez nem fog sikerülni, ha minden levegővételért meg kell küzdened…
 5. Okosan a színekkel! Sokan babonák szerint választanak fehérneműszínt az esküvőjükre, és ezzel nincs is semmi baj. De ha ragaszkodsz a kék vagy piros színekhez, inkább a harisnyakötőd, vagy a bugyid színe legyen ez. A melltartó legyen inkább testszínű vagy fehér (ha a ruhád is az). A testszín alatt azt kell értened, hogy a Te tested színéhez nagyon hasonlító árnyalat legyen. Így, ha egy mozdulatnál mégis kilátszódna egy picike belőle, az még nem nagy baj, ráadásul ezeket a színeket a hétköznapokban is tudod majd viselni, és nem csak egy napra szól a melltartód.
 6. Ne ragaszkodj a megszokott fazonokhoz! Próbálj ki különféle stílusokat. Minél többfélét próbálsz fel, annál nagyobb az esélyed, hogy megtalálod az ideális fehérneműt.
 7. Alakformálás és tartás mindenhol. A bugyi kiválasztásának legfontosabb szempontja szintén a kényelem. A márkás fehérneműk között ma már könnyedén találsz olyat, amelyik megemeli, formázza a feneket, lelapítja a hasat, keskenyíti a derekat. Válaszd azt, amelyik a eltünteti a neked nem tetsző részleteket, ugyanakkor kényelmesen viselheted egész nap.

[szerkesztés] Tippek

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Melltartó méreted pontos ismerete
 • Egy hozzáértő, felkészült fehérnemű-szakértő
 • Némi türelem
 • Pénz

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Ha nagy a melled, válassz olyan melltartót, ami jól tart, ugyanakkor nem engedi, hogy a melleid kibuggyanjanak a ruhából, hisz ez nem valami elegáns látvány…
 • Ha kicsik a melleid, bátran viselj push-up vagy szivacsos melltartót, de figyelj oda, hogy a megjelenésed természetes maradjon.
 • Miközben az esküvői ruhát keresed, készíts egy listát magadnak arról, milyen kiegészítőkre lesz szükséged. Cipők, ékszerek, fehérnemű… Külön fehérneműt szánj a nagy napra, és válassz egy másikat – jóval szexisebbet – a nászéjszakára.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag