Elveszíteni a szüzességet

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell elveszíteni a szüzességet?

http://www.freedigitalphotos.net/images/CouplesPartners_g216-Portrait_Of_Lovely_Lovers_Hugging_p35002.html
Van-e, aki egyértelműen meg tudja határozni, mit értünk a szüzesség elvesztése alatt? Míg a lányoknál egy fiziológiai változás (szűzhártya elszakadása aktus közben) egyértelmű mérföldkő, addig a férfiaknál mikor jelenthetjük ki, hogy elvesztette szüzességét? Az első együttlét vagy már az első intim ismerkedés a vízválasztó? De még ennél is fontosabb kérdés, hogy akik sokáig “őrzik” szüzességüket, azok egyre stresszesebbek lesznek és még kevesebb esélyük nyílik arra, hogy végre elveszítsék azt, ahogy arra már a nagy klasszikus Amerikai Pite opusz is rámutat. A csajozás, a nőkkel való ismerkedés sikerének gátja, ha huszonévesen sem számolhat be egy srác szexuális tapasztalatokról. Most azoknak a felnőtt férfiaknak adunk tanácsot, akik már régóta szeretnék elveszíteni szüzességüket.

[szerkesztés] Lépések

 1. Bizalom és vonzalom. Mivel a férfiak evolúciósan bármikor készek arra, hogy nemi kapcsolatba lépjenek egy nővel (fajfenntartás), ezért másképp működnek, mint a nők. Mégis fontos, hogy olyan partnert válassz az első együttléthez, akiben megbízol és akivel bensőséges a viszonyod, mivel az első alkalom mély nyomokat hagy mindenkiben.
 2. Cselekedj! Ha már érik az idő, hogy el kellene veszteni a szüzességet, ne várj a mennyből az angyalra, ki életed hátralévő részében is veled marad és ásó, kapa, nagyharang. Tedd meg az első adandó alkalommal! Ismerkedj, csajozz, gyűjts tapasztalatot az intenzív ismerkedési tréningeken a profi trénerek útmutatásai alapján, hogy megtaláld a megfelelő partnert, aki bevezet az aktív nemi életbe.
 3. Őszinteség és vallomás. Amikor megismerkedsz egy vonzó csajjal, akivel akár még szex is lehet, nem célszerű az első beszélgetésben meggyónni neki, hogy még nem volt dolgod nővel. Nem az fogja visszariasztani, hogy tapasztalatlan vagy (ellentétben vele), hanem, hogy látja, hogy ez frusztrál téged. A nőknek egy domináns, határozott férfi kell az ágyba, akivel “küzdhetnek”. De hazudni sem érdemes, mert úgyis kiderül.
 4. Elméleti és technikai tudás. Amikor már komolyan készülsz az első együttlétedre, nem árt, ha feleleveníted az általános iskolád biológia óráinak emlékeit a férfiak és a nők nemi működéséről. Ismered a női testet? Tudod, hol érdemes izgatni őket?
 5. A sikeres szexuális életedhez fontos, hogy tudj kontrollt tartani tested felett. Nem szégyen és a tudomány mai állása szerint nem is káros, hogy önkezeddel vetsz véged a feszültségnek. A nők pedig respektálni fogják, hogy tudod szabályozni magad.
 6. Biztonság. Bármilyen együttlét előtt fontos, hogy legyen gondod a biztonságra, védekezésre. Egyrészt, ha nem párkapcsolatban, állandó partnerrel vagy együtt, akkor véded magad és őt a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, másrészt a csajoknak igencsak imponál, amikor egy férfi tudatosan vigyáz rájuk. Ne a szüzességed elvesztésének éjszakája legyen az első alkalom, amikor megismerkedsz a gumival!
 7. Hangulatfokozás. A saját izgalmadat is levezeti és a lány is egyre nyitottabbá válik, ha szépen megtervezett, ráérős éjszakákon keresztül ismerkedtek behatóan egymással. Előjáték segít a ráhangolódásban és megtanít kiélvezni azt. Ha olyan lánnyal vagy együtt, aki szintén szűz, akkor nagyon fontos ez a rész, mivel a bizalom és a testi-lelki vágy csak így tud eljuttatni az aktusig. Az első alkalom ritkán kerül bele a TOP 5 szexbe, de mindenképpen emlékezetes marad.
 8. Légy realista. Férfiakban nagyon sok gátlás és szorongás alakulhat ki, ha nem úgy teljesítenek, mint azt a pornófilmekben látták, vagy nem úgy reagál a csaj, ahogy azt a pornófilmek sikolyai alapján elvárnák. Légy türelmes magaddal szemben és legyen veled partnered is!
 9. Gyakorolj a lánnyal egyre többet!


[szerkesztés] Tippek

 • Időzíts úgy, hogy egyedül legyetek és ne zavarjon meg benneteket senki. Stresszes leszel anélkül is.
 • Ismerd meg előbb saját testedet. Ha tudod, hogy neked mi okoz örömet, tudsz segíteni a csajnak is.
 • Ha megvan a lány, akivel elveszted a szüzességed, de még nem akarja rögtön az egészet, akkor érdemes pettinggel, orális kényesztetéssel felvezetni. Ha a vágy elfog, megtörténik úgy, hogy észre sem veszed.
 • Érdemes egy tapasztaltabb lányt találnod ahhoz, hogy elveszítsd szűzességedet.


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • türelmes, tapasztalt barátnő
 • védekezés
 • türelem az előjátékra, hangolódásra
 • nyugodt helyszín


[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Ne hidd, hogy profi vagy és ez lesz életed legjobb szeretkezése. Ha nagyon aggaszt már, hogy még mindig szűz vagy, egyszerűen veszítsd el és élvezd, miközben csinálod. Ne azon pörögj, hogy jaj, még szűz vagyok.
 • A férfiak hajlamosak abból kiindulni, amit az erotikus és pornófilmekben látnak. Tudd, hogy ők színészek kalibrált sikolyokkal. Ne legyenek illúzióid.
 • Ha túl hamar végzel vagy nem sikerül csúcsra jutni, ne aggódj, ne stresszeljen. Előfordul. A pszichés feszültség a merevedési zavarok legfőbb oka.


[szerkesztés] Kapcsolódó videók


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag, PUA.HU