Elkerülni az idegesítő ismerőseinket

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell elkerülni az idegesítő ismerőseinket?

Y0UJC.png

Mindenki találkozott már olyan emberrel az életében, akivel egy-egy összetalálkozás és rövid csevej után úgy érezi, hogy minden energiáját elszívta az illető. A következőkben hasznos trükköket mutatunk be, melyekkel kihúzhatod magad ezek alól az összetalálkozások alól, ráadásul úgy, hogy ne kelljen minden hidat felégetned köztetek.

[szerkesztés] Lépések

 1. Fogj egy zsebkendőt és tedd az arcod elé. Imitálj sírást vagy erőteljes orrfújást. Nagy rá az esély, hogy a szembejövő ismerős vagy kolléga nem feltétlenül szeretne szemtanúja lenni és kivárni azt, amíg megszabadulsz orrod lakóitól.
 2. Vesd be a telefonodat! Ha van két telefonod, érdemes a privát mobilod gyorshívójába beállítnod a céges mobilod számát, így egy gyors gombnyomással a saját táskádból felhívhatod saját magad. Ha nincs erre lehetőséged, akkor is nyugodtan kikaphatod a telód, hiszen gyakran használjuk lenémítva. A telefonba kezdj el örvendezni, hogy egész nap hívogattad egy fontos dologgal kapcsolatban és mennyire örülsz, hogy végre elérted. Közben kérj bocsánatot az ismerősödtől, és jelezd felé, hogy hosszú beszélgetés elébe nézel. Biztosan meg fogja érteni.
 3. Lányok előnyben vannak a mélyládáikkal, ugyanis ha megpillantják a kevésbé sem kedves ismerőst, elkezdhetnek hevesen kutakodni a táskájukban, mintha nagyon keresnének valamit.
 4. Mond neki, hogy annyira rohansz valahova, amennyire még soha, mert késésben vagy. Vigyázz ezzel a trükkel, ne vesd be minden második alkalommal!


[szerkesztés] Tippek

 • A táskás trükknél az sem baj, hogyha a fejedet is eltakarod vele, így talán nem ismer fel. De befordulhatsz akár a fal felé is, ha például egy folyosón pillantod meg az illetőt.


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Telefon
 • Táska
 • Zsebkendő
 • Kreativitás


[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • A sírás ne legyen heves, mert akkor azt feltételezi, hogy nagy a baj. Ilyenkor elképzelhető, hogy gyökeret ereszt, és minden áron segíteni szeretne rajtad. Maradj a visszafogott hüppögésnél.
 • A táska trükköt akkor vesd be, ha az ismerőssel nem akadt össze a tekintetetek, így feltételezheti, hogy te nem vetted őt észre.


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

 • Morning Show

Az oldal szerzői

Hogyankell, SzNiki