Cikkek:Ami mindent egyedivé tesz: a kiegészítő

Innen: Hogyankell.hu


Ami mindent egyedivé tesz: a kiegészítő

Https- felicity.hu - 2021 december - Cikk2.jpeg

Ha szeretnél megújulni, szeretnél a jól megszokottól eltérő benyomást kelteni, vagy egy kis változatosságra vágysz, eljött az ideje a gardróbfrissítésnek! Régi, megunt ruhadarabjaidat válogasd ki és ajándékozd el, majd szerezz be néhány új öltözéket.

A ruhák mellett azonban szükség lesz kiegészítőkre is, hiszen azok teremtik meg a harmóniát és teszik megjelenésedet igazán különlegessé. Nézzük, melyek a legtutibb termékek!

Kiegészítők, amelyekre biztosan szükséged lesz

Az első és legalapvetőbb kiegészítő a cipő, hiszen lábbeli nélkül nem indulhatsz el sehova. Minden évszakban különböző darabokra lesz szükséged. Télen csizmára, ősszel és tavasszal félcipőre vagy tornacipőre, nyáron pedig szandálra vagy papucsra. Szerencsére a Felicity ruházati kiegészítők sokaságával vár, így egy helyről percek alatt megoldható a beszerzésük. A webáruház kicsiknek, nagyobbaknak és felnőtteknek is kínál lábbeliket, így a család minden tagjának igényei kielégíthetőek.

A cipő beszerzésével azonban még nem áll rendelkezésedre minden kiegészítő, hiszen télen elkél a sapka, a sál és a kesztyű is annak érdekében, hogy meg tudj küzdeni a hideggel. A téli kiegészítőket érdemes a kabátod színéhez és stílusához igazítani, hogy a leghidegebb évszakban is trendi lehess.

A gyerekeknek jóval könnyebb téli kiegészítőket vásárolni, hiszen számukra a divat kevésbé fontos, ám örömmel hordják kedvenc mesehőseiket a sapkán, sálon, vagy bújnak mókás darabokba. A kicsiknek való vásárlás során a praktikusságot is érdemes szem előtt tartani: az apróságok hajlamosak levenni a sapkát magukról, így nekik hasznos lehet egy megkötős vagy űrhajós sapi is. A kamaszoknak azonban már hagyjuk, hogy saját maguk válasszák ki a megfelelő kiegészítőket.

A tél beköszöntével a téli sapkák, sálak és kesztyűk mellett harisnyára, a fiúknak jégeralsóra is szükségük lehet. A lábszárvédők reneszánszukat élik, érdemes beszerezni egy párat belőlük, hiszen hihetetlen módon képesek feldobni a legunalmasabb öltözéket is. Éjszakára válassz vastag pizsamát, gyermekednek pedig hálózsákot. A takaró számukra nem megfelelő az éjszakai pihenés során, hiszen hajlamosak kitakarózni, ami könnyen megfázáshoz vezethet. Egy méretben passzoló, kellően vastag hálózsák azonban nemcsak kényelmes, de a hidegtől is kiválóan véd.

Egyéb kiegészítők mindenkinek

Ahogy a télnek, úgy a nyárnak is megvannak a sajátos kiegészítői. A melegben szükséged lesz fürdőruhára, a hőségtől védő sapkára, sálra is. A vastag pizsiket nyáron felváltják a rövid pizsamák, a vízben való időtöltéshez pedig jól jöhet egy úszósapka vagy békatalp is.

A kiegészítők száma végtelen: a Felicity dekorációs termékekkel, iskolai-óvodai kiegészítőkkel, lakástextillel, ékszerekkel és sportszerekkel is készült annak érdekében, hogy kiszolgálja a legkülönbözőbb igényeket. Belegondoltál már abba, mennyire megkönnyítik az életedet a kiegészítők? Válassz közülük igényeidnek megfelelően!