Utazás emlékeit képkeretben megőrizni szerkesztése

A Hogyankell.hu wikiből

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
1. sor: 1. sor:
 
== Hogyan kell utazás emlékeit képkeretben megőrizni? ==
 
== Hogyan kell utazás emlékeit képkeretben megőrizni? ==
  
[[Fájl:shadut2.jpg|right|250px]] '''Utazásainkról, nyaralásainkról szívesen hozunk haza emlékbe különböző brosúrákat, képeslapokat, belépőjegyeket, térképet és apróbb emléktárgyakat.''' Ezeket nem igazán lehet elhelyezni fotóalbumba, de a polcra is nehéz esztétikusan kirakni. Dobozban tárolva pedig valljuk be, nem érvényesülnek igazán, elfelejtődnek, ritkán vesszük elő őket nézegetni. Mégis hogyan lehet ezeknek a tárgyaknak méltó helyet találni, ahol betöltve feladatukat, rájuk nézve előcsalogatják az utazás csodaszép emlékeit?
+
[[Fájl:shadut2.jpg|right|250px]] '''Utazásainkról, nyaralásainkról szívesen hozunk haza emlékbe különböző brosúrákat, képeslapokat, belépőjegyeket, térképet és apróbb emléktárgyakat is.''' Ezeket nehéz elhelyezni fotóalbumba, de a polcra is nehéz esztétikusan kirakni. Dobozban tárolva pedig valljuk be, nem érvényesülnek igazán, elfelejtődnek, ritkán vesszük elő őket nézegetni. Mégis hogyan lehet ezeknek a tárgyaknak méltó helyet találni, ahol betöltve feladatukat, rájuk nézve előcsalogatják az utazás csodaszép emlékeit?
 +
 
  
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==
48. sor: 49. sor:
 
* [https://lezgetreal.com/shadow-box-ideas/ Nyaralás emlékei dobozkeretben]
 
* [https://lezgetreal.com/shadow-box-ideas/ Nyaralás emlékei dobozkeretben]
 
* [https://www.completely-coastal.com/2018/07/simple-seashell-shadow-box-decor-ideas.html Kagylók 3D képkeretben]
 
* [https://www.completely-coastal.com/2018/07/simple-seashell-shadow-box-decor-ideas.html Kagylók 3D képkeretben]
 
[[Kategória:Otthon-kert]]
 
[[Kategória:Szórakozás-kikapcsolódás]]
 
[[Kategória:Utazás]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse | Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)