Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Kesudióból sajtot készíteni

19 bájt hozzáadva, 2017. december 12., 21:55
Lépések
#*Addig turmixold, míg olyan homogén, krémes állagot nem kapsz, mint a kenősajt. Ez kb. 10-15 percet vesz igénybe.
# '''Formázd:'''
#*Egy darab folpackra kanalazd ki a kesudiós pépet, majd formázd rúddá , esetleg gurigává és tekerd be szorosan.
#* A masszából nem csak rudat, hanem mutatós sajtgolyócskákat is lehet készíteni.
#*A becsomagolt sajtot tedd 1 órára a '''fagyasztóba.'''
# Fagyasztás után fogyasztásig '''tárold hűtőben.'''
# '''Dekorálásként''' tálalás előtt forgasd meg: durvára tört színes-, feketeborsban, vagy különböző zöldfűszerekben, sörélesztő pehelyben, pirított szezámmagban, stb.
 
== Tippek ==
966
szerkesztés