Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Kontyot készíteni

104 bájt hozzáadva, 2014. november 15., 17:56
a
Visszaállítottam a lap korábbi változatát: 178.48.148.133 (vita) szerkesztéséről JViki szerkesztésére
=== Franciakonty vagy banánkonty ===
[[Fájl:Francia_konty.jpg|right]]
# Alaposan fésüld át a hajad, majd a '''fésüld oldalra''' az egyik halántékodtól a másik tarkódig (pl. a jobb bal oldalról átlósan hátra, a bal jobb oldalra).
# Hajcsatokkal tűzd oldalra az összes hajad, hogy hátul szépen, egyenletesen fussanak a tincsek.
# Az oldalra tűzött hajat alul fogd össze, és '''lazán kezdd el visszacsavarni'''. Az alja legyen szorosabb (és közelebb a fej, nyak középvonalához), de a teteje maradhat lazább. Úgy igazítsd a tincseket, mintha maga alá akarnád tekerni a hajad.
* Mindig a hajszínedhez illő, attól nem elütő színű hajgumit és hajcsatokat használj a konty elkészítéséhez, hogy úgy nézzen ki, „magától” áll meg olyan szépen.
* Kontyot nem érdemes frissen mosott hajból készíteni, mert akkor könnyebben szétcsúszik a frizura. Jobb, ha egy-két napos hajból készíted a kontyot. Ha mégis frissen mosott a hajad, használj hajlakkot vagy egy kis hajhabot a jobb tartás érdekében.
== Amire szükséged lehet ==
3 567
szerkesztés