„Felvenni a csipkés combvédő pántot” változatai közötti eltérés

A Hogyankell.hu wikiből

(Új oldal, tartalma: „==Hogyan kell felvenni a csipkés combvédő pántot? == A csipkés combvédő felvétele sokunknak gondot okoz, mert nem vagyunk napi szinten hozzászokva az ilyen ho…”)
(Nincs különbség)

A lap 2020. június 28., 13:56-kori változata

Hogyan kell felvenni a csipkés combvédő pántot?

A csipkés combvédő felvétele sokunknak gondot okoz, mert nem vagyunk napi szinten hozzászokva az ilyen holmikhoz. Néhány egysezerű trükk segít a gyors felvételben!


Lépések

  1. Első lépés: A csipkés combvédőt óvatosan bontsd ki, akárcsak egy vékony harisnyát. Vigyázz rá, hogy a körmöd ne akadjon bele a csipke részbe, mert az nagyon könnyen kiszakad.
  1. Második lépés: Óvatosan húzd szét kereszt irányba a combvédőt , ügyelj rá, hogy a szilikon csíkos fele legyen belül, úgy hogy ne gyűrödjön meg sehol, közben folyamatosan figyelj a körmeidre!
  1. Harmadik lépés: Húzd át a lábfejeden a combvédőt, úgy hogy a lábfejed körmei ne akadjanak bele, és húzd fel a combodon a kívánt magasságba. Fontos, hogy jól akarja azt a részt ahol összeérnek a combok.
  1. Negyedik lépés: Simitsd ki a gyűrődéseket és a ráncokat, és rendezd el a szallagot úgy, hogy a szilikon csíkok akadály nélkül tapadhassanak a bőrödhöz.


Tippek

A comvédőt mindig száraz bőrfelületre húzd fel, ne legyen rajta se izzadság, se zsíros krém vagy testápoló.

A csipkés combvédőt mosd kézzel, mert a csipke rész nagyon sérülékeny, a szilikon csík pedig tovább megörzi tapadóképességét.

Minden használat után öblítsd át kézzel, mert az izzadságtól nem fog a szilikon csík megfelelően tapadni.

Kapcsolódó források, hivatkozások

https://adora.hu/807-combvedo-csipke

Az oldal szerzői

Adora, Hogyankell