Felhasználni a csipkebogyót szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
30. sor: | 30. sor: | ||
== Figyelmeztetések == | == Figyelmeztetések == | ||
* Enyhén hashajtó hatású. | * Enyhén hashajtó hatású. | ||
+ | * Egyébkánt ki kell szárítani? | ||
+ | |||
== Kapcsolódó források, hivatkozások == | == Kapcsolódó források, hivatkozások == | ||
* [http://www.wikihow.com/Use-Rosehips-in-Cookery How to use rosehips in cookery?] | * [http://www.wikihow.com/Use-Rosehips-in-Cookery How to use rosehips in cookery?] | ||
* [http://melinda-angel.blogspot.hu/2011/03/csipkebogyo-tea-keszitese.html Csipkebogyótea készítése] | * [http://melinda-angel.blogspot.hu/2011/03/csipkebogyo-tea-keszitese.html Csipkebogyótea készítése] | ||
− | |||
− | |||
− | |||
− | |||
− | |||
− | |||
− | |||
− |