Eperdzsemet készíteni szerkesztése

A Hogyankell.hu wikiből

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
37. sor: 37. sor:
 
== Amire szükséged lehet ==
 
== Amire szükséged lehet ==
  
*''Cukorral és tartósítószer nélkül készített változathoz:''
+
*Cukorral és tartósítószer nélkül készített változathoz:
 
**3 kg eper
 
**3 kg eper
 
**1,20 dkg cukor
 
**1,20 dkg cukor
*''Befőzőcukorral készített változathoz:''
+
*Befőzőcukorral készített változathoz:
 
**1250 g eper
 
**1250 g eper
 
**2 evőkanál citromlé
 
**2 evőkanál citromlé
 
**0,5 kg befőzőcukor extra 2:1 (az ilyen befőzőcukor optimális arányban tartalmazza a befőzéshez szükséges zselírozó anyagot és cukrot, a 2:1 arány miatt pedig csak 1250 g eperre lesz szükségünk)
 
**0,5 kg befőzőcukor extra 2:1 (az ilyen befőzőcukor optimális arányban tartalmazza a befőzéshez szükséges zselírozó anyagot és cukrot, a 2:1 arány miatt pedig csak 1250 g eperre lesz szükségünk)
*''Dzsemfixszel készített változathoz:''
+
*Dzsemfixszel készített változathoz:
 
**60 dkg eper
 
**60 dkg eper
 
**15 dkg cukor
 
**15 dkg cukor
64. sor: 64. sor:
 
* [http://sutnijo.hu/recept/401-eperdzsem/ Eperdzsem készítése befőzőcukorral]
 
* [http://sutnijo.hu/recept/401-eperdzsem/ Eperdzsem készítése befőzőcukorral]
 
* [http://www.nosalty.hu/recept/egyszeru-eperdzsem-andi-konyhajabol/ Eperdzsem készítése dzsemfixszel]
 
* [http://www.nosalty.hu/recept/egyszeru-eperdzsem-andi-konyhajabol/ Eperdzsem készítése dzsemfixszel]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse | Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)