Eperdzsemet készíteni szerkesztése

A Hogyankell.hu wikiből

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
56. sor: 56. sor:
 
*Ne folyóvíz alatt mossuk meg az epret, mert az erős vízsugár roncsolhatja a törékeny gyümölcsöt, amely így veszíthet levéből és aromájából!
 
*Ne folyóvíz alatt mossuk meg az epret, mert az erős vízsugár roncsolhatja a törékeny gyümölcsöt, amely így veszíthet levéből és aromájából!
 
*Gondoskodjunk az eperdzsem tetején keletkező hab eltávolításáról mielőtt üvegbe töltenénk, mert ez lerövidítheti a dzsem eltarthatóságát és színét is megváltoztathatja!  
 
*Gondoskodjunk az eperdzsem tetején keletkező hab eltávolításáról mielőtt üvegbe töltenénk, mert ez lerövidítheti a dzsem eltarthatóságát és színét is megváltoztathatja!  
*Ügyeljünk arra a dzsem főzése közben, hogy még egy morzsa vagy egy levéldarabka se kerüljön a pépbe, mert attól könnyen megromolhat az üvegbe töltött dzsem.
+
*Ügyeljünk arra a dzsem főzése közben, hogy még egy morzsa vagy egy levéldarabka se kerüljön a dzsembe, mert attól könnyen megromolhat az üvegbe töltött dzsem.
 
*Tároljuk hűtőszekrényben a felbontott dzsemet, mert tartósítószer hiányában könnyen megromolhat!
 
*Tároljuk hűtőszekrényben a felbontott dzsemet, mert tartósítószer hiányában könnyen megromolhat!
  
64. sor: 64. sor:
 
* [http://sutnijo.hu/recept/401-eperdzsem/ Eperdzsem készítése befőzőcukorral]
 
* [http://sutnijo.hu/recept/401-eperdzsem/ Eperdzsem készítése befőzőcukorral]
 
* [http://www.nosalty.hu/recept/egyszeru-eperdzsem-andi-konyhajabol/ Eperdzsem készítése dzsemfixszel]
 
* [http://www.nosalty.hu/recept/egyszeru-eperdzsem-andi-konyhajabol/ Eperdzsem készítése dzsemfixszel]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse | Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)