Eperdzsemet készíteni szerkesztése

A Hogyankell.hu wikiből

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
5. sor: 5. sor:
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==
  
=== Cukorral készített változat===
+
=== Cukorral és tartósítószer nélkül készített változat===
 
#'''Mossuk meg alaposan a kiválogatott, kicsumázott epreket!''' Dzsemnek inkább az apró szemű eper alkalmas, mert az sokkal ízletesebb.  
 
#'''Mossuk meg alaposan a kiválogatott, kicsumázott epreket!''' Dzsemnek inkább az apró szemű eper alkalmas, mert az sokkal ízletesebb.  
 
#'''Tegyük egy nagy edénybe az epret, és rétegezzük a cukorral!''' Érdemes letakart állapotban egy napig állni hagyni, így elkezd pépessé válni az eper, és kevesebb ideig kell majd főznünk.  
 
#'''Tegyük egy nagy edénybe az epret, és rétegezzük a cukorral!''' Érdemes letakart állapotban egy napig állni hagyni, így elkezd pépessé válni az eper, és kevesebb ideig kell majd főznünk.  
64. sor: 64. sor:
 
* [http://sutnijo.hu/recept/401-eperdzsem/ Eperdzsem készítése befőzőcukorral]
 
* [http://sutnijo.hu/recept/401-eperdzsem/ Eperdzsem készítése befőzőcukorral]
 
* [http://www.nosalty.hu/recept/egyszeru-eperdzsem-andi-konyhajabol/ Eperdzsem készítése dzsemfixszel]
 
* [http://www.nosalty.hu/recept/egyszeru-eperdzsem-andi-konyhajabol/ Eperdzsem készítése dzsemfixszel]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse | Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)