Eperdzsemet készíteni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
33. sor: | 33. sor: | ||
*Ha megfelelő minőségű befőzőszerekkel dolgozunk, akkor dunsztolásra sincs szükségünk. | *Ha megfelelő minőségű befőzőszerekkel dolgozunk, akkor dunsztolásra sincs szükségünk. | ||
*A főzés során végezzünk próbakóstolást. Ehhez egy kiskanálnyi dzsemet tegyünk tányérra, és ha az kihűlve megdermed, akkor már biztosan elkészült. | *A főzés során végezzünk próbakóstolást. Ehhez egy kiskanálnyi dzsemet tegyünk tányérra, és ha az kihűlve megdermed, akkor már biztosan elkészült. | ||
− | *[http://www.hogyankell.hu/Bef%C5%91zni_tart%C3%B3s%C3%ADt%C3%B3szer_n%C3%A9lk%C3%BCl Hogyan kell befőzni tartósítószer nélkül?] | + | *[http://www.hogyankell.hu/Bef%C5%91zni_tart%C3%B3s%C3%ADt%C3%B3szer_n%C3%A9lk%C3%BCl/ Hogyan kell befőzni tartósítószer nélkül?] |
== Amire szükséged lehet == | == Amire szükséged lehet == | ||
64. sor: | 64. sor: | ||
* [http://sutnijo.hu/recept/401-eperdzsem/ Eperdzsem készítése befőzőcukorral] | * [http://sutnijo.hu/recept/401-eperdzsem/ Eperdzsem készítése befőzőcukorral] | ||
* [http://www.nosalty.hu/recept/egyszeru-eperdzsem-andi-konyhajabol/ Eperdzsem készítése dzsemfixszel] | * [http://www.nosalty.hu/recept/egyszeru-eperdzsem-andi-konyhajabol/ Eperdzsem készítése dzsemfixszel] | ||
− | |||
− |