Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Ízletesen elkészíteni a nyulat szerkesztése

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
11. sor: 11. sor:
 
#Az előzőleg megnyúzott, sózott, fokhagymával tűzdelt húsokat fektesd rájuk.
 
#Az előzőleg megnyúzott, sózott, fokhagymával tűzdelt húsokat fektesd rájuk.
 
#A húsok tetejét rozmaringgal és bazsalikommal ízesítsd, majd a fóliába légmentesen bugyoláld be őket.
 
#A húsok tetejét rozmaringgal és bazsalikommal ízesítsd, majd a fóliába légmentesen bugyoláld be őket.
#Előmelegített sütőben 180 fokon, kb. 1 órát süsd a húst.
+
#Előre melegített sütőben 180 fokon, kb. 1 órát süsd a húst.
 
#Pirítás céljából alufólia nélkül visszateheted még a nyuszit kicsit a sütőbe.
 
#Pirítás céljából alufólia nélkül visszateheted még a nyuszit kicsit a sütőbe.
 
#Köretként készíts gyümölcsös köretet, például vajas ananászt. Az ananász nem csupán desszertként vagy díszítésként funkcionálhat, hanem ha az ananászkarikákat forró vajon megpirítjuk, akkor köretként a nyúlhús koronája lehet.
 
#Köretként készíts gyümölcsös köretet, például vajas ananászt. Az ananász nem csupán desszertként vagy díszítésként funkcionálhat, hanem ha az ananászkarikákat forró vajon megpirítjuk, akkor köretként a nyúlhús koronája lehet.
43. sor: 43. sor:
 
* [http://divany.hu/eletmod/2011/11/24/a_nyulon_tul/ A nyúl, élet, erő, egészség]
 
* [http://divany.hu/eletmod/2011/11/24/a_nyulon_tul/ A nyúl, élet, erő, egészség]
 
* [http://www.hazipatika.com/taplalkozas/egeszseg_es_gasztronomia/cikkek/5_erv_hogy_miert_egyunk_gyakrabban_nyulhust/20100701123036 Miért jó a nyúlhús]
 
* [http://www.hazipatika.com/taplalkozas/egeszseg_es_gasztronomia/cikkek/5_erv_hogy_miert_egyunk_gyakrabban_nyulhust/20100701123036 Miért jó a nyúlhús]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)