Karácsonyi zöldséges pulyka rakottat készíteni szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell karácsonyi zöldséges pulyka rakottat készíteni? == | == Hogyan kell karácsonyi zöldséges pulyka rakottat készíteni? == | ||
− | [[Fájl:karacsonyi_zoldseges_pulykarakott.jpg|right| | + | [[Fájl:karacsonyi_zoldseges_pulykarakott.jpg|right|250 px]]A család minden tagja szereti, finom, mutatós, igazi ünnepi étel! |
== Lépések == | == Lépések == | ||
33. sor: | 33. sor: | ||
== Figyelmeztetések == | == Figyelmeztetések == | ||
− | *A padlizsánt mindenképp érdemes besózni, hogy | + | *A padlizsánt mindenképp érdemes besózni, hogy keserű levét kiengedje! |
*Az ételt először letakarva sütjük, hogy ne száradjon ki! | *Az ételt először letakarva sütjük, hogy ne száradjon ki! | ||
39. sor: | 39. sor: | ||
'''Guba Márta pályázata a Hogyankell.hu karácsonyi receptversenyére''' | '''Guba Márta pályázata a Hogyankell.hu karácsonyi receptversenyére''' | ||
− | |||
− |