Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Cikkek:A tudatosság a boldog élet kulcsa

3 406 bájt hozzáadva, április 16
Új oldal, tartalma: „ =='''A tudatosság a boldog élet kulcsa'''== Manapság sok embertől halljuk, hogy azért boldogtalan, mert nem úgy alakul az élete, ahogy szeretné. Emiatt gyakra…”

=='''A tudatosság a boldog élet kulcsa'''==

Manapság sok embertől halljuk, hogy azért boldogtalan, mert nem úgy alakul az élete, ahogy szeretné. Emiatt gyakran a körülményeket, a sorsot, valamilyen istenséget vagy az Univerzumot okolják, ami egyszerűen nem adja meg nekik azt, amire vágynak, hiába várják a változást.

Csakhogy ez a vágyott változás nem is fog magától jönni. Nem teremti meg semmilyen felsőbb hatalom, nem vonzza be az, ha leírjuk egy papírra a kívánságainkat és esténként a párnánk alá tesszük. A saját boldogságunkat ugyanis nekünk kell megteremtenünk, tudatosan. Ebben sokat segíthet az Access Consciousness filozófiája, melyről bővebben is olvashatunk [https://www.avegtelenbeestovabb.hu/blog/ A végtelenbe és tovább blogjában].

==='''Negatív energiák rabságában'''===

Sokan nem veszik észre azt, hogy olyan környezetben élnek, amely csak lehúzza őket és gátat szab annak, hogy boldogan és harmonikusan élhessenek. Olyan emberek közt telnek a mindennapjaik, akik folyton csak panaszkodnak és mindenben a rosszat látják, a médiából ömlenek rájuk a negatív kicsengésű információk, melyek miatt frusztrálttá, stresszessé válnak és semmi jóra nem számítanak.

Mindenki azt sugallja, hogy teljesen természetes, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnénk, hogy a saját sorsunknak csak passzív elszenvedői vagyunk, elégedjünk meg azzal, amink van, és ne is törekedjünk a teljesebb, boldogabb életre.

Akit ilyen közeg vesz körül, az nem csoda, ha fásulttá, életunttá, szomorúvá válik. Holott ennek nem kellene így lennie! Mert az ember igenis felelős a sorsa alakulásáért, és ha ismeri a megfelelő módszereket, akkor semmi sem gátolhatja meg abban, hogy teljes, boldog életet élhessen. Ezt kellene végre megértenünk.

==='''Én teremtem a saját valóságomat'''===

Az Access Consciousness tudatosságteremtő rendszere megmutatja, hogyan vehetjük kézbe az életünk irányítását és terelhetjük abba az irányba, amerre szeretnénk. A korábban említett blog szerzője, Kántás Kata szerint fontos, hogy “ne a valóság teremtse a nézőpontjaimat, hanem az én nézőpontjaim teremtsék a saját valóságomat.”


Tehát nem szabad tétlenül állni, és másokat meg a körülményeket hibáztatni azért, amiért nem úgy alakul az életünk, ahogy elterveztük. A valóságunkat a mi nézőpontjaink alapján kell megteremteni, nyitottnak kell lenni a lehetőségekre, befogadni őket, méghozzá ítélkezésmentesen.

A tudatosság fejlesztésével az önismeretet is sokkal mélyebben tudjuk elsajátítani, közelebb kerülhetünk önmagunkhoz és könnyebben meg tudjuk válaszolni az olyan kérdéseket, mint hogy: “Ki vagyok én? Mit akarok az élettől? Mi tenne igazán boldoggá?”

==='''Energetikai kezelések, melyek segíthetnek'''===

Az Access Consciousness része többek között az Access Bars és az Access Facelift. Ezek energetikai terápiák, melyek segítenek a hiedelmek és blokkok feloldásában, és szabadabbá teszik az életenergia áramlását.

Az Access Bars kezelés során a terapeuta a fejen található 32 pontot stimulálja gyengéd érintésekkel, melyek más-más életterületekhez kapcsolódnak. A Facelift is hasonló elven működik, viszont ez segít a fiatalosabb kinézet megőrzésében is.
1 907
szerkesztés