Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Kültéri házat választani

335 bájt hozzáadva, 2019. március 9., 14:45
Tippek
* '''A faházak esős idő esetén beázhatnak''', ami előbb-utóbb rothadáshoz, korhadáshoz vezet. Eme jelentős probléma megelőzése érdekében vizsgáljuk meg, hogy a tető széle „lelóg-e” legalább 5 centiméterrel a ház oldalsó részén és az elején/oldalán egyaránt.
* Ha kerti házat veszünk, azt minden bizonnyal használni is fogjuk. Nem kedvező tehát, ha a belépéskor majdnem elesünk a küszöbben, vagy a fejünket beverjük ajtófélfába. Egy átlagos ajtó szélessége 70-től 150, magassága 180-tól 210 centiméterig terjed. Minél nagyobb az ajtó, annál nagyobb dolgok férnek be rajta, erre is gondolnunk kell, így ha nincsenek megadva, nyugodtan vegyük fel a boltban méreteket! A legbiztosabb választás a duplaszárnyú ajtóval ellátott tároló, számos típust ezzel árulnak.
 * A [https://utakerthez.hu/kertepites/ kertépítési munkálatok] során is már fontos, hogy a kert és a házunk végleges stílusához és hangulatához legyen szabva a kültéri ház, tehát érdemes a kihívott szakembereknek már kész ötletekkel előállni, hogy aztán ők már bele tudják tervezni a későbbi munkálatokba.
== Amire szükséged lehet ==
Névtelen felhasználó