Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Nőkkel ismerkedni

2 599 bájt hozzáadva, 2019. január 23., 19:50
Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell nőkkel ismerkedni? == Sok férfi számára nehéz nőkkel ismerkedni, nehéz a női védőpajzson keresztüljutni. Ennek nem kell így lennie. Csupán…”
== Hogyan kell nőkkel ismerkedni? ==

Sok férfi számára nehéz nőkkel ismerkedni, nehéz a női védőpajzson keresztüljutni. Ennek nem kell így lennie. Csupán megfelelő módszer szükséges a sikerhez.

== Lépések ==

# '''Lépj kapcsolatba a nővel!''' Lehet, hogy már ismered őt, lehet, hogy nem. Ha nem, a legegyszerűbb nyitás egy "Szia" lehet.
# '''Beszélj vele egy közös témáról!''' Mindegy, hogy miről beszélsz vele. Ebben a lépésben meg akarod ismerni őt jobban, a beszélgetés erre való.
# '''Döntsd el, hogy szimpatikus-e számodra!''' Nem minden nő illik majd hozzád. Ha nem, ne ragaszkodj hozzá, keress egy másikat.
# '''Javasolj további közös programot!''' Itt gyakorlatilag randira hívod. Nem kell túlbonyolítani. Csak mondd azt, hogy jól érzed magad a társaságában és szeretnél máskor is dumálni vele, illetve szívesen megennél vele egy pizzát, stb.
# '''Szerezd meg elérhetőségét!''' Valahogy kell kommunikálni vele, ezért meg kell szerezned a telefonszámát, vagy a Messengeren való elérhetőségét.
# '''Fokozd a helyzetet!''' Fokozatosan lépj előre. Flörtölés, érintések, kézfogás, csók, stb. Ha ezt nem teszed meg, nagyon hamar a barátzónában találod magadat.

== Tippek ==

* '''Ne ragadj le egy nőnél!''' Az ismerkedésre igaz a nagy számok törvénye. Ahhoz, hogy megtaláld az igazit, számos nőnél kell próbálkoznod.
* '''Tanuld meg a női jeleket értelmezni!''' Naponta sétálsz el olyan nők mellett, akik jelzik neked, hogy szeretnék, ha kezdeményeznél. Legtöbb férfi nem veszi észre ezeket a jeleket, illetve nem tudja, hogy reagáljon rájuk.
* '''Képezd magad!''' A nők bizonyos dolgokat keresnek a férfiakban. Tudd meg, hogy mik ezek! A hódítás nem veleszületett képesség, megtanulható. Léteznek tanfolyamok, melyek segítenek ebben.

== Amire szükséged lehet ==

MEGJEGYZÉS: Sorold fel azokat a dolgokat, amire szükség van a megvalósítás során. Minden szükséges eszközt új sorba írj, az elején egy csillaggal (*). Ezt a sort kérlek, töröld, csak magyarázatként szolgál!

* Normális öltözet
* [https://csabitas.net/tarskereso-oldalak-listaja/ Társkereső oldalak]
* [https://csabitas.net/termek/garantalt-baratno/ Társkereső tanfolyam]
* Mobiltelefon


== Figyelmeztetések ==

* Ismerkedés közben ne a szexre menj rá
* Soha ne küldj meztelen képeket
* Legyél önmagad, szerepjátékot csak egy ideig lehet játszani
* Van, aki vissza fog utasítani
* Ne túlozd el az igényeidet

[[Kategória:Család-gyerek-kapcsolatok]]
Névtelen felhasználó