Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

A gyereket divatosan öltöztetni

Nincs méretváltozás, 2015. február 25., 15:46
Lépések
== Lépések ==
#'''Kövesd a felnőtt divatot!''' A divatosság mércéje manapság nem a kényelem, a [[Fájl:kid4.jpg|left|200px]]praktikum és a cukiság; az aktuális felnőtt divat a meghatározó a gyermekek körében is. Vagyis ha a lurkókra hasonló ruhákat adsz, mint amilyeneket mi felnőttként viselünk, akkor nem nagyon foghatsz mellé. Természetesen azért a gyermek mégiscsak gyermek még, így nem szabad túlzásokba esni, de remekül meg lehet találni a divatosság és gyermeklét egészséges kombinációját, illetve ezért vagy Te, hogy eldönthesd, mi az, ami már „nem fér bele”.[[Fájl:kid1.jpg|right|200px]]ami már „nem fér bele”.
#'''Ne akard mindenáron ráerőltetni a saját stílusod!''' Ez nem azt jelenti, hogy nem befolyásolhatod, hiszen nem biztos, hogy megfelelően kialakultak már gyermekedben azok a képességek, amelyekkel mindig tökéletesen fel tudja mérni, hogy az adott körülményekhez mérten milyen ruhát kellene felvennie. Tehát adj teret a saját kreativitásának és vágyainak, azonban ha nem megfelelő öltözéket választana, add tudtára és magyarázd el neki kedvesen, hogy miért nem jó ötlet, amit választott.
#'''Menj vele vásárolni!''' Gyermekedre a külső hatások, úgy, mint a média vagy a [[Fájl:kid3.jpg|left|200px]]közösségek (óvoda, iskola, barátok), nagy befolyással vannak. A divat már ilyen korban is megteszi a hatását; csakúgy, mint mi, ők is szeretnének megfelelni a barátaiknak, az újságban, tévében látottaknak. De ne aggódj, ha együtt mentek vásárolni, akkor befolyásolhatod a választásait, így finoman terelgetheted a megfelelő irányba. Azonban vigyázz, hogy mindig tartsd szem előtt az ő véleményét is!
291
szerkesztés