Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

A kutyaházat téliesíteni

3 bájt törölve, 2014. november 30., 14:23
Lépések
#'''A kutyaházat béleljük ki.''' Erre egy darab szőnyeg, pokróc, különböző rongyok, esetleg szalma is tökéletes. Minden kutya külön személyiség, ezért előfordulhat, hogy a gondosan odakészített bélést legközelebb akkor látjuk, amikor kedvencünk épp a kert közepén rohangál vele, vagy apró darabokká rágja. Vagyis időbe telhet, amíg megtaláljuk azt a megoldást, ami valóban azt a funkciót tölti be, amit mi szeretnénk. Ember tervez…
#'''Rakjunk hőfüggönyt a bejárat elé.''' Ez segíteni fog a meleget bent tartani. Minél kevesebb hő szivárog ki, kedvencünk annál könnyebben tudja saját testhőmérsékletével felmelegíteni a helyét.
#'''Vezessünk be fűtést.''' Nem, ez nem vicc. Akik úgy érzik, hogy kutyájuk minden luxust megérdemel, azok már ilyen megoldással is számolhatnak. A fűtőpanel használatát sokan túlzásnak érezhetik, de ennek is van egy költséghatékonyabb, házilag is könnyen előállítható változata, mégpedig a meleg vízzel töltött palack. Vagyis csupán annyit kell tennünk, hogy műanyag palackba meleg vizet engedünk, jól rázárjuk a kupakot, és ezt tesszük a kutyaól belső sarkába.
== Tippek ==
109
szerkesztés