Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Polírozni a körmöket

1 560 bájt hozzáadva, 2013. október 31., 12:47
Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell polírozni a körmöket? == right|250px Ha egyszerű és olcsó módszert szeretnél arra, hogy gyönyörű, ragyogó körmeid …”
== Hogyan kell polírozni a körmöket? ==
[[Fájl:korompolirozas.jpg|right|250px]] Ha egyszerű és olcsó módszert szeretnél arra, hogy gyönyörű, ragyogó körmeid legyenek, ez a te cikked.
== Lépések ==
# '''Egy megbízható drogériában vegyél egy körömpolírozót.''' Úgy néz ki, mint egy csiszolópapír néhány különböző színű panelen. Némelyik számozva is van 1-től 4-ig.
# '''Először is egy hagyományos körömreszelővel alakítsd formára a körmeidet, amilyenre szoktad: ovális, kör alakú vagy szögletes.'''
# '''Kezdd a legdurvább finomságú oldalával (4), és gyengéden kezdd el polírozni a körmeidet balra-jobbra mozgatva.''' Ennek célja, hogy elsimítsa a nagyobb hibákat.
# '''Folytasd a második legdurvább oldallal (3), és ugyanúgy balról jobbra finoman mozgatva tedd simábbá a körmeidet.'''
# '''Jön a következő panel (2), használd az előzőekhez hasonlóan.'''
# '''A legfinomabb oldal (1) az, amivel a legtöbbet kell dolgoznod.''' Addig polírozd balról jobbra, míg olyan fényes nem lesz, mintha csak most kentél volna rá átlátszó körömlakkot.
== Tippek ==
* A megvastagodott körömbőr (kutikula) eltávolítására használj bőroldó folyadékot.
== Amire szükséged lehet ==
* körömpolírozó
== Figyelmeztetések ==
* Ha a legdurvább oldal valójában körömreszelő, akkor semmiképpen ne használd a köröm felületén.
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
* [http://www.wikihow.com/Buff-Your-Nails How to buff your nails?]

[[Kategória:Szépség-divat]]
emailconfirmed
3 341
szerkesztés