Apartman-hu-tb.jpg
FEDEZZ FEL TÖBB, MINT 10 EZER LEHETŐSÉGET A KIKAPCSOLÓDÁSRA!
Egyszerű, gyors, online szállásfoglalás + folyamatosan bővülő élménykínálat. Minden foglalás mellé ajándék kedvezménykupont küldünk ingyen!

Pettingelni

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell pettingelni?

http://www.freedigitalphotos.net/images/CouplesPartners_g216-Beautiful_Picture_Of_Kissing_Couple_p35190.html
A petting során nem történik tényleges szexuális aktus, azonban mégis kényeztetitek egymást a pároddal különféle módon, simogatással, csókokkal, masszázzsal. Általában a párok azért csinálják, hogy egymás testét megismerjék, de még nem szeretnének közösülésig eljutni. Különösen az első szexuális együttlét előtt jó, ha fokozatosan juttok el odáig, és előtte lépésről lépésre fedezitek fel egymás testét, az érzéseiteket és magát a szexet. A petting azonban jó a szexuális élet változatosságának fokozására, valamint merevedési és egyéb szexuális zavarok kezelésére is.

[szerkesztés] Lépések

 1. Ne feledd, teherbe is eshetünk, ha a testnedvek átkerülnek egyik testről a másikra.
 2. Ne siess, mint akinek kötelező! Itt a cél az, hogy anélkül szerezz örömet, hogy közösülnél a pároddal/társaddal ezért a petting sokkal lassabb és hosszabb annál de közösülés következtében sem muszály sietni, ha a helyzet nem kívánja meg.
 3. Becézd a másikat, ölelkezzetek és csókolózzatok. Ez segíti az összehangolódást. Akár ezen a szinten meg is állhattok, nem feltétlenül kell a következő szintre lépni.
 4. Csak olyan módon ingereld a kedvesed, mely mind számodra, mind számára elfogadható.
 5. Az intenzívebb ingerlés során már a legérzékenyebb erogén zónákra (pl. mell) és a nemi szervekre irányul. Ez lehet kézi ingerlés (simogatás, masszírozás, dörzsölés, ujjal a hüvely izgatása), szájjal történő (csókolózás és csókok, nyelvvel történő izgatás, szívás stb.), különböző testrészekkel (pl. mellel, nemi szervekkel) kényeztetés, de használhattok különböző segédeszközöket is (pl. vibrátor).
 6. Közel a teljes értékű közösüléssel egyenértékű a pettingnek az a része, amikor a nő hátán fekszik lábait összeszorítva, miközben a férfi fölé fekszik péniszét a nő combjai közé helyezve úgy, hogy makkja a csiklóra feküdjön. Majd ebben a helyzetben mozogva kiválthatjuk az orgazmust.
 7. A petting befejezhető anélkül is, hogy orgazmust váltanátok ki a másikból.
 8. Ha orgazmust éltek át, fontos tudni, hogy az teljes értékű a szeretkezés során tapasztalt orgazmussal, bár hiányzik érzelmi vonatkozásban az eggyé válás érzése.

[szerkesztés] Tippek

 • Ügyeljetek arra, hogy nemi szerveitek tiszták legyenek.
 • Szépen, fokozatosan haladjatok. Első alkalommal nem kell mindjárt az orális szexre rátérni – a való élet nem pornófilm. Ha úgy alakul, a későbbiekben lesz még elég alkalmatok átélni a közösülés gyönyörét, a petting során azonban lépésről lépésre megalapozhatjátok a későbbi szeretkezést, hogy az valóban jó legyen.
 • A petting segít a korai magömlésen (a férfiak 80%-a küzd ezzel), és a nőknek az orgazmus átélésével (5-ből 4 nőnek gondja van ezzel).
 • Hogyan kell orálisan kielégíteni a párod?

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • szexuális segédeszköz (opcionális)
 • óvszer (opcionális)

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Ha pettingelésre készültök, nem árt gondoskodni a védekezésről, mert néha nehéz megállni, hogy ne lépjétek át a határt.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag