Apartman-hu-tb.jpg
FEDEZZ FEL TÖBB, MINT 10 EZER LEHETŐSÉGET A KIKAPCSOLÓDÁSRA!
Egyszerű, gyors, online szállásfoglalás + folyamatosan bővülő élménykínálat. Minden foglalás mellé ajándék kedvezménykupont küldünk ingyen!

Orálisan kielégíteni

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell orálisan kielégíteni?

Szopni nyalni.jpg
Az orális szex (mindennapi nyelvhasználatban gyakran szopás, illetve nyalás) során a péniszt, a csiklót és szeméremnyílást vagy az ánuszt kényeztetheted szájjal, nyelvvel, ezáltal örömet okozva partnerednek. Cikkünkben nem csupán arról lesz szó, hogy miként elégítheted ki orálisan kedvesedet, de arról is, hogy mire nem árt odafigyelni.

[szerkesztés] Lépések

 1. Vedd figyelembe, hogy az orális szex is felelősséggel jár. Bár ez esetben a teherbeeséstől nem kell tartani, a szexuálisan terjedő betegségektől (STD) bizony igen – még ha kisebb is az esélye, mint a hüvelyi vagy anális szex esetében. Gyakori fertőzés a herpesz, de elkaphatsz ily módon szifiliszt vagy gonorreát (kankó, tripper) is. Sőt, bizonyos esetekben (pl. ha a szádon seb, horzsolás van) akár a HIV fertőzés veszélye is fennáll. Ezért, akárcsak a szeretkezésnél, ügyelj arra, hogy ne váltogasd gyakran a partnered, valamint óvszerrel is védekezhetsz. Mindenképpen kérdezz rá a partnerednél, hogy nincs-e valamilyen fertőzése.
  • Védekezhettek a fertőzések ellen, ha gumióvszert használtok. Ma már kapható különféle (pl. banán, eper) ízesítésben is. Húzd orális szex előtt a péniszre, vagy vágd ketté és helyezd a szeméremtestre, ánuszra.
 2. Csak akkor tedd, ha kedved van hozzá! Pusztán azért, mert a kedvesed szeretné, még ne menj bele, ha nem akarod. Nem mindenki szereti, legyen akár arról szó, hogy ő kényeztet vagy őt kényeztetik ezen a módon. Ezért először mindenképpen beszéljetek róla, hogy milyen elképzeléseitek vannak erről. Ne feledd, hogy ha erről képtelenek vagytok beszélni, vélhetően nem elég érett a kapcsolatotok a szexualitáshoz sem.

[szerkesztés] A pénisz kényeztetése

 1. Először is ne feledd, hogy az orális szex esetében is eltérő dolgokat szeretnek az emberek. Ezért mondd meg a partnerednek, hogy nyugodtan jelezze, ha valami nem jó, azt pedig vélhetően a reakcióin (pl. nyögés) könnyen észre fogod venni, ha jó. Persze, ha folyamatosan kommentálja, amit teszel, az nem túl szerencsés, de néha jó egy kis visszajelzés.
 2. Próbálj ki több dolgot is, és a reakciók alapján finomítsd a technikát.
  • Nyalogasd finoman csak a makkot, valamint a belső fitymát. A fityma végét alkotó gyűrű gazdag idegvégződésekben, ezért ez különösen érzékeny terület.
  • Vedd a szádba a péniszt addig, amíg még kényelmes (ne feledd, nem pornószínésznő vagy, nem az a lényeg, hogy már fuldokolj tőle), és úgy szopogasd. Ügyelj rá, hogy a szád rásimuljon, s ne a fogaidat használd (ez utóbbi ugyanis fájdalmas tud lenni).
  • Közben ritmikusan simogasd, mozgasd a pénisz többi részét. Ennek intenzitását változtathatod, a partnered reakciójából majd kiderül, hogy hogyan jó neki.
  • Nyalogathatod a pénisz törzsét és a herét is.
  • Szintén kellemes lehet a kedvesednek, ha időnként szívod a péniszt.
  • A herék mögötti terület is nagyon érzékeny, ezért azt is nyalogathatod, vagy dörzsölheted, simogathatod.
 3. Fontos, hogy a partnered lássa, hogy mennyire kívánatosnak tartod a péniszét, és mennyire élvezed nyalogatni.
 4. A szabad kezeddel simogathatod a kedvesed derekát, fenekét is.
 5. Mindenképpen beszélj a partnereddel az orális szex végével kapcsolatban. Van, aki szereti lenyelni az ejakulátumot, van, aki nem bánja, ha a szájába élvez a férfi, ugyanakkor nem szívesen nyeli le, míg olyan is akad, aki nem is szereti, ha a szájába élvez a férfi. Ez utóbbi is teljesen természetes, és ne érezd magad rosszul, ha ez a helyzet. Sok férfinak ugyan nagyon izgató, ha a nő szájába élvezhet, ugyanakkor extra élvezetet nem nyújt. Ha nem szeretnéd, hogy a szádba élvezzen, mondd el neki, hogy jelezze, amikor már közel van az ejakulációhoz, és ekkor még kézzel továbbra is tudod izgatni.

[szerkesztés] A csikló kényeztetése

 1. Semmiképpen ne feledkezz meg az előjátékról, a legtöbb nő kényesebb erre, mint általában a férfiak. Csókolózzatok, gyengéden simogasd őt előtte.
 2. Először is ne feledd, hogy az orális szex esetében is eltérő dolgokat szeretnek az emberek. Ezért mondd meg a partnerednek, hogy nyugodtan jelezze, ha valami nem jó, azt pedig vélhetően a reakcióin (pl. nyögés) könnyen észre fogod venni, ha jó. Persze, ha folyamatosan kommentálja, amit teszel, az nem túl szerencsés, de néha jó egy kis visszajelzés.
 3. Próbálj ki több dolgot is, és a reakciók alapján finomítsd a technikát.
  • Simogathatod a csiklót és a szeméremrés környékét kézzel, ujjakkal.
  • Ajkaiddal csókolgathatod, simogathatod, óvatosan szippanthatod, szívhatod, szopogathatod is.
  • A nyelveddel keresztirányban, hosszában és körkörös mozdulatokkal is játszadozhatsz. Ügyelj az intenzitásra: lehet néha intenzíven, néha pedig csak finoman, szinte csiklandozó mozdulatokkal kényeztetni.
  • A nyelvedet a hüvelybe is betolhatod.
  • Amikor a kedvesed közeledik a csúcshoz (ezt a reakcióiból látni fogod), már inkább monotonabb mozgást végezz, mert egy nő többnyire úgy könnyebben eljut az orgazmusig.
 4. Ingerelheted a partnered G pontját is, ha az ujjadat óvatosan a hüvelybe dugod, amikor az már kellőképpen izgalmi állapotba került, és nedves.
 5. A szabad kezeddel simogathatod a kedvesed mellét, derekát, fenekét is.
 6. Fontos, hogy a partnered lássa, hogy mennyire kívánatosnak tartod őt, és mennyire élvezed nyalogatni.
 7. Ne feledkezz meg az utójátékról (simogatás, beszélgetés, csókok) sem, a legtöbb nőnek ez is nagyon fontos.

[szerkesztés] Az ánusz kényeztetése

 1. Hasonlókat lehet tudni erről, lehet tenni ez esetben is, mint a csikló kényeztetésénél.

[szerkesztés] Tippek

 • Ha mindkettőtöknek kedve van hozzá, próbáljátok ki a 69-es pózt. Ilyenkor egyszerre tudjátok egymást orálisan kényeztetni, ami tovább fokozhatja az élményeket.
 • Az orális szex lehet az előjáték része is hüvelyi vagy anális szex előtt.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • megfelelő partner
 • kondom
 • tisztálkodó szerek

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Mindig alaposan tisztálkodjunk orális szex előtt.
 • A férfi étkezési és egyéb szokásai (pl. dohányzás) befolyásolhatják az ondó ízét. Erről bővebben olvashatsz ebben a cikkben.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag