Apartman-hu-tb.jpg
FEDEZZ FEL TÖBB, MINT 10 EZER LEHETŐSÉGET A KIKAPCSOLÓDÁSRA!
Egyszerű, gyors, online szállásfoglalás + folyamatosan bővülő élménykínálat. Minden foglalás mellé ajándék kedvezménykupont küldünk ingyen!

Feleségül vetetni magunkat

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell feleségül vetetni magunkat?

http://www.freedigitalphotos.net/images/CouplesPartners_g216-Happy_Woman_Kissing_Her_Boyfriend_For_The_Precious_Gift_p37877.html
Eljön az az idő, hogy úgy érezzük, megértünk a házasságra. Íme néhány tipp, hogy mit tehetünk azért, hogy ezt a kedvesünk is így gondolja...

[szerkesztés] Lépések

 1. Szeresd magad! Gondolj bele, te elvennéd magad? Ha magaddal nem vagy boldog, ne várd el mástól sem, hogy az legyen veled. Nézd meg, mit nem kedvelsz magadban, s változtass rajta!
 2. Kommunikálj! A kapcsolat kezdetétől, a házasság során kulcsfontosságú, hogy meg tudjátok beszélni a problémákat, az érzéseidet, a pozitív és negatív dolgokat egyaránt.
 3. Légy természetes! Ebben a hamis világban, ahol minden a csillogásról, a műmellekről és műszempillákról szól, egy természetes nő sok férfi számára igazi kincs. Ne feledd, azt akarod, hogy veled élje le az életét, nem valakivel, akinek tűnsz.
 4. Légy szexi! A szex nem az egyetlen dolog egy kapcsolatban, de igenis fontos. Mutasd meg a férfinak, hogy mennyire kívánod, ne légy prűd. A felesége akarsz lenni, nem a szobatársa…
 5. Tudd a szereped! Egy kapcsolatban két ember valamilyen módon viszonyul egymáshoz. Fontos, hogy mindkettőtöknek hasonló elképzelései legyenek arról, hogy milyennek is kell lennie egy párkapcsolatnak, s mit vártok egymástól. Ha te olyat keresel, akinek majd gyermekeket szülhetsz, miközben a férfi csak alkalmi szexre vágyik, nos, nem ez a nyerő páros…
 6. Ne légy drámakirálynő! A legtöbb férfi nem szeretné, ha olyan nővel kellene együtt lennie, akivel az élet egy hullámvasút. Régen a nő egyfajta támasza volt a férfinak, aki biztosította a nyugodt családi hátteret. Ma már másabb a felállás, de ettől függetlenül igyekezz neki békét nyújtani, legalább a barátaid problémáival nem terhelni, kis dolgokból ne kreálj hatalmas problémát, s ha rossz kedved van, azt ne rajta éld ki.
 7. Gondolkodj el azon, hogy mik az elvárásaid a jövendőbeliddel szemben. Támasszunk reális kritériumokat!
 8. Sok nő életében eljön az a pillanat, amikor már biztonságban érzik magát egy kapcsolatban, s teljesen kifordul magából. A született feleségek típusú nőktől a pasik idegbajt kapnak…
 9. Ne erőltesd a házasságot! A férfiak általában nehezebben kötelezik el magukat, ezért adj neki időt. Egy pasinak szüksége van arra, hogy csak simán jól érezze veled magát, mielőtt elhatározná, hogy a barátod akar lenni. Ugyanígy ebben a szerepben is komfortosan kell magát éreznie, mielőtt még jobban elkötelezi magát.
 10. Légy magabiztos! Ha jól érzed magad a bőrödben, a pasid is szerencsésnek érzi majd magát melletted.
 11. De ne légy egoista! Érdekeljenek mások, kontrolláld az egód!
 12. Engedd, hogy ő legyen a férfi! Ahogy egy dalban is szerepel: „Bevallom, csalódtam benned, az rendben, hogy te nő vagy, de engem nem kell azzá tenned.”
 13. Legyen humorérzéked! Nem kell mindenen megsértődni, légy laza, vicces, nevess!
 14. Ne akard megváltoztatni! Ha azt veszed észre, hogy a pasidat egyfolytában meg akarod változtatni, akkor talán azon kellene elgondolkoznod, hogy mást keress. Ezek alapján eléggé úgy tűnik, hogy nem ő az igazi, különben nem keresnéd benne a hibákat. És egyébként is, ha a pasira rákényszerítesz valamit, nem pedig magából jön (pl. hogy leszokjon a dohányzásról), az előbb-utóbb kibukik a kapcsolatotokban. Ugyanígy, ha eltiltod a barátaidtól, mert azt várod, hogy vele töltsed minden idejét, különben „nem szeret igazán”, előbb-utóbb elege lesz a bilincsedből. Hagyj neki szabadságot, és ez segít abban is, hogy ne unjátok meg egymást.
 15. Nem mindenki azért randizik, hogy házasodjon! Lehet, hogy tetszel a srácnak, de nem biztos, hogy azért randizik veled, mert el tudja veled képzelni a jövőjét, csak éppen az adott időszakban kellemes neki.
 16. Ismerd fel, ha a pasi közömbös irántad! Ha egyfolytában kifogásokat keres, hogy miért nem akar megházasodni, pedig már valóban hosszú ideje vagytok együtt, akkor talán újra kell értékelni a kapcsolatotokat.

[szerkesztés] Tippek

 • Aki a legjobbat várja, gyakran meg is kapja. Ha pozitívan gondolsz a jövődre, az afféle önbeteljesítő jóslatként is működhet.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • az igazi

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Nem minden férfi és nem minden nő egyforma. Ezt is vedd figyelembe ezeknél a tanácsoknál. Mint ahogy vannak olyan nők, akik nem akarnak megházasodni, vannak olyan férfiak is, akik pedig akár egy hét után beleugranának a házasságba…
 • Vannak olyanok, akik számára tényleg elfogadhatatlan valamilyen okból a házasság, például már elváltak, s a rossz tapasztalat miatt nem szeretnének újra megpróbálkozni vele. Ezt beszéljétek meg. Bár lehet, hogy számodra a házasság annyira fontos, hogy ez véget vethet a kapcsolatotoknak, de azt meg kell értened, hogy számára pedig éppen az ellenkezője ugyanannyira fontos lehet.
 • Ha megalázod a pasid azzal, hogy mással flörtölsz nyilvánosan előtte, ne is várd, hogy gyűrűt húzzon az ujjadra.
 • Ne játszd meg magad! Könnyű elvetetned magad, ha megjátszod, hogy egy bizonyos típusú nő vagy, de ha valójában nem olyan vagy, az előbb-utóbb kiderül, s akkor intézheted a válási papírjaidat...

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag