Apartman-hu-tb.jpg
FEDEZZ FEL TÖBB, MINT 10 EZER LEHETŐSÉGET A KIKAPCSOLÓDÁSRA!
Egyszerű, gyors, online szállásfoglalás + folyamatosan bővülő élménykínálat. Minden foglalás mellé ajándék kedvezménykupont küldünk ingyen!

Esküvői ajándékot választani

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell esküvői ajándékot választani?

2018-06-04 1228.png

A nászajándék kiválasztása komoly fejtörést okozhat, ha pénz helyett valami emlékezetesebb dolgot adnánk. A legfontosabb, hogy ismerjük, illetve jól ismerjük a pár szokásait és habitusát, legyenek családtagok, barátok vagy csak távoli ismerősök. Cikkünkben mutatunk néhány tipikus típust, akiknek ezentúl könnyű szerrel vásárolhatsz ideális nászajándékot.

[szerkesztés] Lépések

 1. Az örök kalandorok: Ha minden második történetük vagy közös képük kapcsolódik az utazáshoz, a különleges helyek felfedezéséhez, akkor egy meglepetés utazással nem nyúlhatsz mellé. Válassz ajándékutalványt, melyet a pár szabadon felhasználhat!
 2. A módszeresen pihenő páros: Megtalálhatóak wellness központokban vagy egyéb pihenést és kikapcsolódást biztosító közegekben, mint pl. fürdőkben is. Ha a házasodó felek sok időt töltenek minőségi kikapcsolódással, egy wellness ajándékkártya lesz a legjobb nászajándék számukra.
 3. A sportoló pár: Ha fontos számukra a mozgás és az egészség, akkor a közös sportélmény is tökéletes esküvői ajándék lehet. Segway túra, vitorlázás, jetski vagy valami más? Nézz körbe a KártyaPláza.hu kínálatában!
 4. Az adrenalinfüggők: Vonzódnak a veszélyes, extrém élményekhez? Mindig a kihívásokat keresik és semmitől sem riadnak vissza? Akkor érdemes valamilyen extrém élmény nászajándékon ötletelned, például hőlégballonos sétarepülés. Garantáltan élvezni fogják!
 5. A gourmet pár: Az éttermek szerelmeseinek kérdés nélkül meglepetés vacsorával és különböző gasztro élményekre feljogosító esküvői ajándékkal kedveskedj!

[szerkesztés] Tippek

 • Inspirálódj az interneten, hiszen megannyi ajándéklehetőség van. Forrásként használhatod az Instagramot, Pinterestet, de a KártyaPláza.hu oldalt is, ahol egyúttal meg is rendelheted a választott ajándékkártyát!
 • Nyugodtan kérdezd meg a pártól, hogy mire vágynak.
 • A KártyaPláza.hu ajándékkártyái és ajándékutalványai tökéletes nászajándékok, hiszen a beváltás nincsen időponthoz kötve, így bármikor igénybe tudja venni a pár a választott szolgáltatást.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • tervezési idő
 • kreativitás
 • türelem
 • információ a párról

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Az inspirációk gyűjtését kezdd időben!
 • A nászajándék vásárlást soha ne hagyd az utolsó pillanatra!
 • Az esküvői ajándék értéke feleljen meg a pár és a közted lévő kapcsolat minőségének!
 • Az ifjú párhoz illő ajándékot válassz!

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

KártyaPláza.hu